Facebook (bthew)Facebook


Har så SYKT dilla på Home and away. Ikke fortell pappa, men jeg har sett 13 (!!!!!!!) episoder idag. Atleast im not alone, Anita har sett 10. Ha-ha
Domme som kuer begge to!
i tillegg har jeg også sett "The social network". Den var kjekk! :-) Etterpå gikk jeg og søkte på facebook etter Mark Zuckerberg (suckerberg LOL), han som lagte facebook, for de som ikke visste. Gjett hva? Jeg fant han. Men han har ikke sånn knapp så jeg kan adde han som venn. Bummer! 
Vurderte og sende mail, og prøve å få han til å adde meg, men så tenkte jeg, "det kommer ikke til å skje." Så jeg droppet det og gikk å så en til episode av home and away.

Visste dere forresten at Mr. Zuckerberg er verdens yngste billionær? han er bare 27 år gammel, og tjente i 2010 rundt 21 billioner pund, SICK mye penger. Jatakk, sier jeg bare!!

Han er GUD, tenk hvis han ikke hadde laget facebook? HVOR I HELVETTE HADDE VI VÆRT IDAG? 
men tilbake til filmen; syns den var intressang, og jeg fikk lyst til å lage ei side så jeg også kunne blitt BILLIONÆR for pokker! Det hadde løst alle mine problemer! ta-ha

ellers, så begynner jeg på skolen i morgen. Er ikke klar, kan du fint si. Litt lekser som burde vært gjort by now, but hey-ho!
De får bare bli gjort i morgen, mellom skole og tennis en gang.

 

-L Mark Zuckerbergs #1 fankommentarer til "Facebook"

Bea

10.jan.2011 kl.18:44

g33k


legg igjen en kommentar...
hits