Historie lekser - A last minute thing (bthew)Historie lekser - A last minute thing


i går kveld, rundt ti, kom jeg på (som om jeg hadde glemt det.. Jeg er bare utrolig flink til å la alt være til siste minutt - ikke en av mine beste egenskaper) at jeg hadde 3 historie stiler jeg måtte skrive ferdig (begynne på).. alle skulle leveres inn i dag... HeyHO, sier jeg bare. Selvfølgelig (Takk gud) var jeg ikke den eneste som ikke ble ferdig med alle (jeg gjorde én.......), så han gav oss til i morgen. Så nå skal jeg SNART åpne boka som ligger RETT forran meg, og begynne å skrive. ho-ho
Noen andre som er flinke til å drøye alt til siste minutt?


Uansett.. Idag har vært en kjempe kjekk dag! De første 45 minuttene etter jeg har stått opp er det ikke mye å si om. Jeg vil ikke påstå jeg er noe morgen-menneske, men forall del er jeg heller ikke det motsatte. Disse minuttene er jeg som en zombie. Gjør det jeg må gjøre, og så når denne tiden har gått forbi, finner jeg ut hvilket humør jeg er i.

Idag var glad dag :-D
Venninna mi, Anna, var i samme humør. Det er alltid mye kjekkere å være glad sammen. Tror vi påvirket de andre ganske mye, for resten av skoledagen var alle omtrent like hypre, og den ekstremt dårlige og interne humoren vårs var på sitt max.

Det er sånne skoledager som gjør at det å gå på skole, faktisk ikke er så allerverst! :-D

Men nå tenker jeg det er påtide å begynne på historien! Wish me luck! 

- L

 kommentarer til "Historie lekser - A last minute thing"legg igjen en kommentar...
hits