Pocketful of Sunshine (bthew)Pocketful of Sunshine


Igår gikk jeg (og resten av jentene på trinnet) å små sang på "Pocket Full of Sunshine" av Natasha Bedingfield. 
Verdens mest addictive sang. Så da jeg kom hjem etter kunst i 3 timer etter skolen, så satte jeg den på for fullt, og sang med, i håp om at jeg skulle gå lei sangen fortere! Vil si det fynket passe bra!... Helt til jeg kom på skolen idag morges. Satte meg ned med skapet (har skap i nederste rekke -.-), så kommer Anna og Mariana å synger inn i hver sitt øre: "I've got a pocket, got a pocketful of sunshine!" YESS... Så har nå gått gjennom samme helvette TO dager! ha-ha.

Det eneste posetive med det er at iogmed at nesten alle jentene går å nynner på den, så føler du at du blir "bedre kjent" med resten av gjengen. Vi blir en gangske sammensveiset gjeng, hvis du fatter! :-D 
Nå planlegger vi en Easy A film kveld med folk. Samle oss, se film, spise poppcorn (nam!!) og slikt! Blir kos! hvis vi får det igang da, selvfølgelig.

Ellers har det ikke skjedd mye... Mens alle gjorde lekser og oppgaver som læreren gav oss i ICT (data), så satt jeg, Anna og Christina og spilte kort. Ett russisk kortspill. Virket litt som om Anna(<-Hun er russisk) fant på reglene mens vi spillte. Men det går greit, for jeg vant! Ho-ho. suck on that, Russland.. Slått av Norge!!

Jo!! Jeg gikk glipp av London-møtet igår. (Jeg og ett par andre skal til London med drama og literatur klassene (jeg er med som literatur-student.. HAHA)) Så idag fikk jeg hentet de papirene de fikk under møtet. 8 dager med bare GØY!! 2 fridager til shopping. Så får dramagruppa undervisning av WEST-END skuespillere(!!) her skal jeg nokk bare sitte å se på(oh.yeawh), vi skal også på 4 west-end show(!), Imax 360 opplevelse(!) og mye turist-stuff! Det kommer til å bli så SYKT bra!!

Dagen etter jeg lander på Kypros igjen, så drar jeg (med familien og to andre familier) til Bulgaria for å stå på slalom i ett par dager! :-D 
Gleder meg, det har gått FOR lenge siden jeg sist stod på ski!


Borovets, Bulgaria  //Bildet er tatt fra google//

Men, brutalt temaskifte: 
Jeg må bare unskylde at jeg ikke blogger så mye (gjør vell egentlig ikke så mye, Anita er underholdene og står på så bare det for bloggen!!), men, internettet er SHIT idisse dager. Igår hadde vi den sykeste stormen, så alt er litt halvt-halvt. Kypriotene henger en del etter Norge (Var faktisk ikke lenge siden de hadde hest å kjærre her. haha - river å være kypriot). Så jeg skylder på uværet.


Limassol, 28.october 2009 //Bildet er tatt fra google//

Ha en SUPER dag videre :-D

 

- L

 

PS: Det tok meg 3 timer å få postet dette innlegget... elsker internett etter uvær. GO CYPRUS......

 kommentarer til "Pocketful of Sunshine"

Hitme

26.jan.2011 kl.17:43

Lyst på flere treff på bloggen?

Registrer deg på WWW.HIT-ME.NO


legg igjen en kommentar...
hits