Øyhopperen er tilbake (bthew)Øyhopperen er tilbake


Guess who's back?!

Da har jeg hatt 3 herlige uker med ferie. Det er rart og tenke på at for akkurat 3 uker siden hadde jeg reisefeber og fikk ikke sove for det var bare ett par timer til vi skulle dra. Nå sitter jeg her, tre uker senere, like bleik som før, men med gode minner i bakhodet!
Herregud for en fantastisk tur!

Startet med  1 uke på IOS. På hotellet Mediterraneo!
Hvis dere skal til ios anbefaler jeg ALLE om å velge dette hotellet. Beste sosiale plassen, eierne er helt villt konge, de har en lat hund, og hotellet ligger nærme både stranden og byen (byen er omtrent 1 minutt unna.)
Vi leide ATV'er, opplevede IOS's ville uteliv og koste oss på stranden.
Dette var desidert mitt favoritt sted. Var utrolig trist å reise, var faktisk på gråten! He-he!
 

Etter dette tok vi ferjen over til Naxos. Her var det ikke like vakkert, men det var utrolig koselig!  Vi leide ATV'er her også og så bodde vi rett ved stranden, så vi lå der og grillet oss hver dag. Naxos er kjent for sine fine strender, og det kan jeg skrive under på at det er!
Dette er en plass hvor mest nordmenn, svensker og dansker reiser. Der hvor vi spiste frokost hver dag, husket servitøren alltid hva vi skulle ha! Gotta love her!

Så var feriens siste uke på plass. Santorini ble da vårt siste oppholdsted. Utrolig vakkert ! Hvis dere har sett The Sisterhood Of The Travelling Pants, så er det like nydelig som på filmen! Var i den gaten hvor filmen ble spillet inn, og det eneste jeg tenkte var: herregud så fint! 
Magisk rett og slett. Fikk se solnedgangen også, helt magisk!
På denne øya lånte vi ikke ATV'er, men vi leide båt, var i badeland, var på vulkan øya, kjørte vannscooter og prøvde oss litt på paragliding! Kom hjem idag etter en hjemreise på 10 timer. Deilig og være hjemme nå kjenner jeg!

 

Har hatt det kjempe gøy, og gleder meg til neste gang jeg skal tilbake der!

Santorini

Sigbjørn og meg


Kaja

Benny i vannsklia

Den fine båten vi leide!

- A kommentarer til "Øyhopperen er tilbake"

yngvii

18.jul.2011 kl.13:35

SV: jobber som hjemmehjelp, lager mat, vasker og ordner slik at de gamle får en fin dag, haha :)

lykke til på jobb :)

ingrid

18.jul.2011 kl.22:51

jippi har du ikke blitt brunere, score! hehe, håper du har kost deg masse lillevenn! så sjåast me!


legg igjen en kommentar...
hits