Doing something good (bthew)Doing something good


Sitter her og gjør absolutt ingenting. Har hatt vekkerklokken på supertidlig (10:30) hver dag men har alikevell endt opp med å våkne klokken 12 - halv 1. Føler meg skikkelig slakk, men har ikke vært i humør til å gripe dagen. Har ikke sovet spesielt god siden hendelsen sist fredag...
Fant også ut at kronprinsen hadde vært på Rixen samtidig som med og Lisa (der vi var på hyttetur.) Var litt kult da, utenom at jeg fant det ut i dag.. 

Igår derimot grep jeg dagen og fikk gjort skikkelig mye utav den!
Startet dagen med 40 minutters sykling (husk å kjøp nytt sykkelsete Anita), før jeg hadde styrke og utøying (må si at jeg ble veldig myk i løpet av de minuttene), så jeg dysja og spiste middag før jeg og mamma reiste til Ikea. Der kjøpte vi speil til rommet mitt, noen tøyesker jeg kan ha alle veskene mine i, og stativ! 
Har pratet om å kjøpe stativ helt siden I-don't-know-when, men måtte vente på at Cathrine stakk til USA sånn jeg hadde en plass å ha den!
Jeg mekka den sammen selv, og følte meg ganske så handy da!

Idag skal jeg tilbringe dagen min med Maiken og co når hun er ferdig med sitt. Så får vi se hva vi finner på! 
Håper alle koser seg i dag!


Før

Etter

Det er bare til å spør om nummeret til bedriften min hvis du vil ha noe mekket sammen!   


Ha en fin dag da dere
- A kommentarer til "Doing something good"

Cathrine

29.jul.2011 kl.02:37

Du unsklyd meg frønken dings, rommet mitt såg ikkje sånn ut når eg reiste i fra det.. Bare så du vet dt ska det se fint ut ;)

ingrid

30.jul.2011 kl.14:39

flink du va anita


legg igjen en kommentar...
hits