Rihannaaa (bthew)Rihannaaa


Da satt jeg her igjen. Med et ansikt som er slakkere enn noen gang, med en skole-spirit som ikke egentlig eksisterer og en kopp med melk. Flott.
Idag begynner skolen. Om en halv time må jeg ta bussen, problemet er at jeg sitter her i bare pysjen og har ikke stelt meg eller noen ting. So excited..

Kan heller fortelle om noe positivt! Som f.eks Rihanna konserten!
Hun var bare SÅ fantastisk. Jeg var litt redd for at hun skulle være dårlig live (siden vi hadde youtube't henne og lest alle kommentarene om hvordan hun var live) men hun var kanon god! Hun tok liksom mikrofonen mot publikum hver gang de høye tonene kom, men det hadde jeg også gjort hvis jeg måtte ha danset og sunget samtidig! Kanskje derfor jeg aldri kommer til å bli noen superstar..

Hun hadde et helt spektakulært show, var kanonflink og jeg gir danserne mye creds! Fy flate for et show !
Vi stalka også hotellet til Rihanna. Men så måtte vi stå der så lenge at jeg til slutt måtte gå og spør livvakten om hun kom til å komme eller om vi skulle gå å stille oss i kø til konserten. Han sa vi burde bare gå.. Senere fant vi ut at hun hadde kommet ut 4 timer senere. Og hun hadde gått ut bakveien! Suger når det skjer.
Vi kom hvertfall fremderst i køen og fikk nr 1-4 (det betydde at vi kunne gå ut av køen og komme tilbaken igjen!)
Jaja har ikke mer å skrive så her er litt bilder. Enjoy!

 

-Akommentarer til "Rihannaaa"

gretehm

22.aug.2011 kl.09:12

sinsykt bra blogg :D

fortsett sån!
Åh så ut som en fantastisk konsert!


legg igjen en kommentar...
hits