bthew -
hjerte hjerte hjerte

Akkurat nå er jeg lykkelig. LYKKELIG I TELL YOU. Hvorfor?

 

DERFOR!

 

Harry på 2:28. I'm in love. (fjortiss innlegg much?)♥

 

- AThere's always a reason

Dette er hvorfor jeg ikke blogger lengre. Har senebetennelse som tar livet av meg. Skriver nå med venstrehånden. kult?

Neste uke får jeg meg en sånnen

Gleder meg. Hade

 

-Arosa?!

Hvorfor er det kun domme blondiner som ligger på topplisten? Jenter som shaver vekk øyenbrynene for å kunne tegne svarte skarpe øyenbryn på seg selv. Jenter som bruker en push-up bh som er 10 størrelser for små. Jenter som bare er sykt obsessed med rosa og må absolutt ha rosa design?
Enste jenta som ikke har det er jo Andrea. 
Men en av 100 er liksom ikke godt nok.
Hva skjer med blogg norge? Jeg trodde vi var bedre.

Hvis jeg noen gang blir en av dem tar jeg og skyter meg selv i hodet.

-A Rihannaaa

Da satt jeg her igjen. Med et ansikt som er slakkere enn noen gang, med en skole-spirit som ikke egentlig eksisterer og en kopp med melk. Flott.
Idag begynner skolen. Om en halv time må jeg ta bussen, problemet er at jeg sitter her i bare pysjen og har ikke stelt meg eller noen ting. So excited..

Kan heller fortelle om noe positivt! Som f.eks Rihanna konserten!
Hun var bare SÅ fantastisk. Jeg var litt redd for at hun skulle være dårlig live (siden vi hadde youtube't henne og lest alle kommentarene om hvordan hun var live) men hun var kanon god! Hun tok liksom mikrofonen mot publikum hver gang de høye tonene kom, men det hadde jeg også gjort hvis jeg måtte ha danset og sunget samtidig! Kanskje derfor jeg aldri kommer til å bli noen superstar..

Hun hadde et helt spektakulært show, var kanonflink og jeg gir danserne mye creds! Fy flate for et show !
Vi stalka også hotellet til Rihanna. Men så måtte vi stå der så lenge at jeg til slutt måtte gå og spør livvakten om hun kom til å komme eller om vi skulle gå å stille oss i kø til konserten. Han sa vi burde bare gå.. Senere fant vi ut at hun hadde kommet ut 4 timer senere. Og hun hadde gått ut bakveien! Suger når det skjer.
Vi kom hvertfall fremderst i køen og fikk nr 1-4 (det betydde at vi kunne gå ut av køen og komme tilbaken igjen!)
Jaja har ikke mer å skrive så her er litt bilder. Enjoy!

 

-ABERGEEEEN

Da var kofferten pakket, svetten og spenningen ankommet, musikk anlegget på så høyt at naboen synger med og humøret på topp.
Da er det snart tid for å reise med de beste til Bergen! Er så super stoked for øyeblikket at det skulle ikke forundre meg om jeg fikk en smilepokal!
Hvis du ikke har fått med deg hva vi skal til Bergen og gjøre, så skal vi der på Rihanna konsert! Tinie Tempah skal varme opp (han som synge Invincible og Written in the stars!)

Har vært superfan av henne så lenge jeg kan huske, så jeg gleeeeder meeeg ! 

Er veldig sikker på at jeg har glemt noe though.. Nå skal jeg stelle neglene mine før Lisa kommer hit å henter meg for så å reise til flyplassen! woopwoop.
Kos dere hjemme da !


- A woop woop

Da sitter jeg her idag. Klokken slo halv 7 da jeg våknet av meg selv. Er blitt helt utrolig forkjølet, og har vondt i halvparten av kroppen (haha, syt litt mer!) 
Idag er planen å dra til kvadrat med Siri, før jeg skal på avskjedsfest til Anette. Vi er en hel gjeng som skal ut å spise, så det blir nok ganske koselig!

Har akkurat tatt meg en laaang dusj, å sitter nå her og lurer på hva som blir mitt neste move. Tenkte at jeg skulle lage meg en kopp med kakao, men vi hadde ikke melk, så fant jeg ut at vi ikke hadde kakao..

Har ikke noe mer på hjerte. Alle for kose seg idag! Nå er det ikke lenge til jeg reiser til Bergen for å se Rihanna! woop woop.

12680507607690_large

//weheartit

-A London baby

Nå har jeg akkurat vært ute i hagen med familien og spillt frisbee mens bikkja skulle ha tak i den! 
Årsaken til at jeg skriver nå er at jeg muligens skal til London med min elskede Kristina, så lurte jeg bare på om noen har tips til hvor mye penger jeg burde ha med meg? Skal bare være der en helg, men vil prøve og shoppe en god del! 
Skal også bo hos familien til Kristina, så vi bor gratis! Men vi ska ut å spise osv så trenger penger til det!
Noen tips ? :-)

//pichere// 

//pichere//

 

-A New Years Eve

Da sitter jeg her igjen. Med mer sår på kroppen enn noen gang, og stinker som bare det! 
Hvor har du vært da Anita? PÅ JOBB!
Har blitt kjent med noen utrolig søte medarbeidere og stor koser meg. Ble litt kaos idag ettersom jeg har forskjellig liste hjemme som på jobben, så da ble jeg visst 20 minutter for sein! 

Nå sitter jeg her med en bolle i høyre hånden og vann i den venstre. Det er på tide og chille helt mens jeg ser film!
Her har dere en trailer som jeg og Lisa gleder oss helt EKSTREMT til å se! 

 

Den har kjendiser som Zac Efron, Katherine Heigl, Josh Duhame, Lea michelle, Jessica Biel, Alyssa Milano, Sarah Jessica Parker og mange mange MANGE fler!
Gleder meg som bare det!
Quoter Katherine Heigl: There's gonna be more celebrities here than rehab ! 
HAHA fantastisk!

Gleder du deg til filmen kommer?

- A 

 

 Doing something good

Sitter her og gjør absolutt ingenting. Har hatt vekkerklokken på supertidlig (10:30) hver dag men har alikevell endt opp med å våkne klokken 12 - halv 1. Føler meg skikkelig slakk, men har ikke vært i humør til å gripe dagen. Har ikke sovet spesielt god siden hendelsen sist fredag...
Fant også ut at kronprinsen hadde vært på Rixen samtidig som med og Lisa (der vi var på hyttetur.) Var litt kult da, utenom at jeg fant det ut i dag.. 

Igår derimot grep jeg dagen og fikk gjort skikkelig mye utav den!
Startet dagen med 40 minutters sykling (husk å kjøp nytt sykkelsete Anita), før jeg hadde styrke og utøying (må si at jeg ble veldig myk i løpet av de minuttene), så jeg dysja og spiste middag før jeg og mamma reiste til Ikea. Der kjøpte vi speil til rommet mitt, noen tøyesker jeg kan ha alle veskene mine i, og stativ! 
Har pratet om å kjøpe stativ helt siden I-don't-know-when, men måtte vente på at Cathrine stakk til USA sånn jeg hadde en plass å ha den!
Jeg mekka den sammen selv, og følte meg ganske så handy da!

Idag skal jeg tilbringe dagen min med Maiken og co når hun er ferdig med sitt. Så får vi se hva vi finner på! 
Håper alle koser seg i dag!


Før

Etter

Det er bare til å spør om nummeret til bedriften min hvis du vil ha noe mekket sammen!   


Ha en fin dag da dere
- A en hard tid

Da er vi tilbake etter en hard stund. 
Vi har vært veldig preget av hendelsen i Oslo, og har derfor ikke blogget. Vi kjente ingen som har blitt såret eller omkommet, men vi har nære venner som er blitt pårørende!Vi har fult ganske nøye med og skrev også et veldig langt innlegg som ble slettet pga dårlig internett! Wuhu!

Vi var og gikk i toget i Stavanger. Var helt sykt med folk. Så sikkert ett par kjente av 75 000 ! Og i Oslo da. Herregud. 150 000 ! Det er helt sykt
Det viser bare at vi er sterke sammen nå, enn noen gang før. Så Anders B.B lyktes med en ting: å føre Norge mer sammen. Skulle bare ønske han kunne gjort det uten å skade og drepe noen! 


Vi kommer sterke tilbake senere, men for øyeblikket vil vi bare fokusere på våre venner og vi sender våre kondolanser til alle pårørende! Vi er her for dere!
Dette er en tid til å fortelle til vennene deres at det er glad i dem!

 

En utrolig fin sang om 22.07.2011!  ♥

 

- A hey hey hallåå

Hater hvordan jeg blir i skikkelig dårlig humør når jeg hører på triste sanger. Kjenner at jeg bare får lyst til å sette meg ned å gråte, eller ligge i fosterstilling i flerne dager. That's just sad dude..

Idag har jeg ikke gjort så mye uten om å lufte bikkja og sett Harry Potter. Det var en ganske bra film, og en fin avsluttning! Et bra farvell kan jeg vell kanskje si!
Det er sykt hvordan Harry Potter og co har fulgt oss opp gjennom årene. Han ser fremdeles ut som en dritt unge, men han har værtfall blitt skikkelig flink til å trylle! Bare spør Voldemort!

Men nå skal jeg høre på enda litt mer trist musikk før jeg hopper i loppekassa. Imorgen er det hyttetur med min skribentpartner, så da kan det bli mye morsom blogging!

Savner varmen allerede ! Bildet er lånt fra Bennysriddle my man- A Øyhopperen er tilbake

Guess who's back?!

Da har jeg hatt 3 herlige uker med ferie. Det er rart og tenke på at for akkurat 3 uker siden hadde jeg reisefeber og fikk ikke sove for det var bare ett par timer til vi skulle dra. Nå sitter jeg her, tre uker senere, like bleik som før, men med gode minner i bakhodet!
Herregud for en fantastisk tur!

Startet med  1 uke på IOS. På hotellet Mediterraneo!
Hvis dere skal til ios anbefaler jeg ALLE om å velge dette hotellet. Beste sosiale plassen, eierne er helt villt konge, de har en lat hund, og hotellet ligger nærme både stranden og byen (byen er omtrent 1 minutt unna.)
Vi leide ATV'er, opplevede IOS's ville uteliv og koste oss på stranden.
Dette var desidert mitt favoritt sted. Var utrolig trist å reise, var faktisk på gråten! He-he!
 

Etter dette tok vi ferjen over til Naxos. Her var det ikke like vakkert, men det var utrolig koselig!  Vi leide ATV'er her også og så bodde vi rett ved stranden, så vi lå der og grillet oss hver dag. Naxos er kjent for sine fine strender, og det kan jeg skrive under på at det er!
Dette er en plass hvor mest nordmenn, svensker og dansker reiser. Der hvor vi spiste frokost hver dag, husket servitøren alltid hva vi skulle ha! Gotta love her!

Så var feriens siste uke på plass. Santorini ble da vårt siste oppholdsted. Utrolig vakkert ! Hvis dere har sett The Sisterhood Of The Travelling Pants, så er det like nydelig som på filmen! Var i den gaten hvor filmen ble spillet inn, og det eneste jeg tenkte var: herregud så fint! 
Magisk rett og slett. Fikk se solnedgangen også, helt magisk!
På denne øya lånte vi ikke ATV'er, men vi leide båt, var i badeland, var på vulkan øya, kjørte vannscooter og prøvde oss litt på paragliding! Kom hjem idag etter en hjemreise på 10 timer. Deilig og være hjemme nå kjenner jeg!

 

Har hatt det kjempe gøy, og gleder meg til neste gang jeg skal tilbake der!

Santorini

Sigbjørn og meg


Kaja

Benny i vannsklia

Den fine båten vi leide!

- A Before it was days, now it's just hours

Ja da var det pakket og klart til å reise til Hellas i natt. Skal samle godgjengen først og si farvell, for Maiken får jeg jo ikke sett før i slutten av Juli og begynnelsen av August. Trist!
Det er ikke lenge siden jeg og Siri gikk rundt og pratet om at "nå var det kun 175 dager til vi reiste!" og nå er det bare ett par timer. Er heller ikke lenge siden jeg jeg sa at det var 7 dager siden. Tiden går så fort. WOOP WOOP!
Skal ha med meg et dritt digitalkamera så det blir ikke noen pro bilder tror jeg! Får photoshoppe som en gal ! 
Har ikke så mye annet jeg vil si enn GOD SOMMERFERIE, og fest med måte!

 

46230_124515170929263_100001123422654_152853_996905_n_large
Ikke lenge til jeg sitter her nå da! weheartit

 -  A De vakre dager!

Å herregud hvor fint vær der er ute! Har sittet ute siden klokken 14 med et glass smoothie, bikkja og en god bok (hehe Maiken)!
Det føles fantastisk. Og det å vite at om 1 uke og noen timer så drar jeg med flyet for å oppleve sommervarmen i tre uker! Tre hele uker dere! Skal bli fantastisk!
Har prøvd å få fram brunfargen litt før syden, men det ble ingen stor suksess. Trist.

Nå tenkte jeg og smøre på med litt sololje, springe ut i solen, før det skal sminkes og stelles til kvelden! Løe fest- skal bli gøy! Ingen alkohol på meg though, i disse varme fine dager klarer vi oss uten ikke sant folkens?

Har funnet en sang som skal misbrukes i Hellas: 
 


            On my mind - Toby & Helfner

Nå er sommeren igang på skikkelig, så la det festes, tannes og ikke minst NYTES!
Drikk med måte folkens, og KOS DERE!

 

-A The sun will come, sooner or later

Det er pussig det at når sommeren endelig kommer så skal været bli så utrolig dårlig. Sitter her med vått hår, sminken langt nede på halsen og klærne daffe som aldri før. Men jeg skal ikke stoppes! Sommer musikken står på full guffe, og jeg har funnet fram den vakre sangstemmen min. Nå skal det synges av full hals!

Dagen idag skal gå til å rydde kjøkkenet og være med vakre Tonje! Vi skal innom butikken og kjøpe litt mat som vi kan lage. Egentlig har jeg ikke penger, but so goes!

Nå skal det bare feires og festes frem til Hellas neste uke, for da skal det bare soles og bades! Skal huske og ta med meg solen fra Hellas !


Men jeg får gå og være så pliktoppfyllende som jeg alltid her.
Ha en fin grå dag videre da !


//privat//


 -A Just one of those days

For en fin fin dag i går!
Fant jo som sagt ut at det ikke ble noe eksamen på klassen, så igår måtte det feires!
Da gikk verdens beste klassegjeng på Egon og spiste. Herregud hvor god mat det var da! Ble så mett at jeg nesten rullet ut av resturanten!
Etter det gikk vi rundt i byen og tøyset, samtidig som vi knipset noen fantastiske bilder, og ble jaget av en bussjåfør. Å livet altså!

 

 Hadde en god kveld, med gode mennesker!

- ASOMMER

Herregud. Jeg lever i ekstase! Det ble ingen eksamen på meg noe som betyr at skolebøkene kan legges til sides, itslearning skal ikke besøkes før august, kofferten må finnes fram og det skal festes til solen står opp! 
Det må ha vært innlegget til kjære ingrid som reddet oss fra å komme opp.
Hele klassen (jeg og de nærmeste rundt meg) satt og svettet ihjel, hendene skalv og vi var nervøse som aldr ifør. Plutselig klokke 08:54 begynte noen å skrike, og vi fant ut at vi slapp eksamen! INGEN KOM OPP!
Det var som om jeg ble 1000 kilo lettere. Var helt sikker på at jeg skulle komme opp.

Så nå er det bare å finne fram ølbrillene folkens, NÅ SKAL DET FEIRES!

Koste meg før kamp her om dagen. 

 
//sommeren er her. privat//


Sommerferie. LYKKE !!

 I'm back !

Tenkte at jeg skulle legge ut den siste oppgaven vi hadde på skolen før ferien. Deilig og tenke at vi omtrent har sommerferie nå, og at det ikke er lenge før de varme strendene i syden kaller på mitt sanne jeg. Skal bli så godt!
Er mye som foregår i live mitt akkurat nå (altså jeg har mange kjekke serier jeg ser på..) derfor blir det lite oppdateringer. Men regner med at dere som er her overlever.

Uansett. Her er reklamefilmen jeg , Anette bærheim, Ingrid Svelland og Ivar Simonsen har laget. Watcha think?

- A Why it sucks

Av og til lurer jeg på hvordan det er å ha sin bestevenninne boende 100 meter fra deg. Selvsagt har jeg opplevd det, men etter at Lisa flyttet har det ikke vært det samme.
Jeg har jo mine andre venner boende rett i nærheten, but without the one and only it doesn't make any sense. 

Sitter her å holder på med en MK oppgave om Lisa, og jeg forstår hvor mye jeg savner henne. Jeg savner alle gangene vi satt i helgø bakken, de gangene vi bare gikk til helgø før en matteprøve, det å ta følge til skolen hver dag, lage vår brownies spesial og alt det der. 

Det er som på film - en klisjè hele greia. Bestevennene blir separert, så kommer de tilbake til hverandre. Det er så trist at vi bor så langt fra hverandre. Jeg kan ikke bare plukke opp telefonen når jeg trenger en å prate med, jeg kan ikke bare springe bort til deg spontant om jeg følte for det (i såfall blir det en lang joggetur..) 

Vil bare benytte anledningen til å si at jeg (ja jeg) savner min bestevenninne som lengre borte enn jeg skulle ønske.

 

- ASummer

Du vet at det er sommer når:

 Bikkja legger seg ut på terrassen frivillig

Du har drukket årets første smoothie

Du går i shorts og singlet

 Solbrillene er på

 Himmelen er blå

 Temperaturen går mot 18 grader

 Du trenger ikke å sminke deg

 Du drikker heller vann enn brus (noe som jeg gjør hele året..

 Du går frivillige turer ut

 Du ser titallsvis med russ

 

Hva får deg i sommer humør?

 

-AWater For Elephants

I kveld var jeg på kino å fikk sett "Water For Elephants" med Karen og Siri.
Jeg var faktisk ganske kritisk når jeg gikk inn i kinosalen, men jeg kom ut med et stort smil. For en fantastisk film!
Skuespiller prestasjonene var helt fantastiske og jeg følte som om jeg var en del av gjengen!
Jeg kjenner at jeg blir så motivert når jeg ser sånne filmer. Når jeg ser Robert Pattison leve med den elefanten og knytte et så sterkt bånd til hun, blir jeg bare rørt.
Noen som har en elefant til salgs eller? JA TAKK!

Min mening er at dette er en film for både gutter og jenter. Den er ikke en sånn type klisjè hvor de har en stor stygg krangel men blir sammen tilslutt (bare så det er sagt så hater jeg slike filmer.)
Derfor mener jeg at denne filmen passer bra til gutter også, dere  må bare gå inn litt open minded!

Jeg anbefaler virkelig alle til å se denne filmen! Det er verdt hver eneste krone, og jeg SKAL kjøpe filmen! 
Bakgrunnsbilde for øyeblikket er

Hjerte hjerte hjerte.

Jeg har to ord til dere: SE DEN!

 

-A 


 Klar for fjellet

Da var det endelig påskeferie. Hadde norsk framføring som jeg fikk 5+ på! Helt sykt, ble egentlig glad når jeg så det!
Jeg fremførte "Storbynatt" av Rudolf Nilsen, sammen med min kjære Frode!

Ellers har jeg pakket og er klar for å reise opp til fjellet for å kjøre to renn! Blir gøy!
Har egentlig ikke mer å si, så får vel bare si : HA EN BRA PÅSKE!

22 år siden Hillsborough-tragedien. Hvil ifred ♥

-A 7 UKER IGJEN

Da var det bare syv skoleuker igjen! Herregud som jeg gleder meg til ferie! Sommer og sol, namnamnam. 
Sovnet forresten i sola idag da jeg satt barnevakt for bikkja. Våkna av at jeg fikk ei tunge inn øret. Well thank you my friend.

Dagen idag har gått til prøve eksamen, fotballtrening og øving til engelsk. Når jeg sier "øving til engelsk" så mener jeg selvsagt å se 5 episoder av gary unmarrid = lykkelig skilt!
Var faktisk så fint vær på trening idag at jeg endte opp med å løpe rundt i t-skjorte. SWEET!

Nå er øyenlokkene helt nede på knærne, så jeg velger og takke for meg og si god natt!
Og jo forrsten: JEG HAR MACRO LINSE!

//weheartit//- A sweet weekend

For en herlig helg!
Det hele startet med at jeg (!) kjørte til campingvogna (la meg få fram at det er 1 time unna) og at jeg måtte kjøre igjennom snøstorm. Det var et helt sykt kick, og jeg gleder meg til neste gang! Haha.
Ellers delte jeg resten av min fredagskveld med familien og co + min kjære Marte.

//Yeah the beauty is all natura//

På lørdag var det klubbmesterskap. Det var utrolig gøy og bare kjøre på ski for gøy, og ikke tenke på det å vinne og konkurrere. Det var kjempe gøy å endelig få henge med den gjengen som jeg reiste rundt i Norge med igjen, og vi hadde så utrolig mye å prate om! 
Været var helt fantastisk og vi holdt på å renne bort for det var så varmt!
Dårlig føre da, snøen var litt bløt så det ble en humpete løype!

//Tatt med iphonen. Fingeren over kameraet. Media skills you know!//

Resten av kvelden tilbrakte jeg med mine kjære Anette, Tonje og Åshild. Vi så film og spiste mye godt. Var koselig å bare slappe helt av med dem!

Idag skal jeg ut med dyret + resten av dyreparken i nabolaget, så skal jeg øvelseskjøre i lyskryss! Kjenner at nervøsiteten stiger, but so goes! 

-A

 klikk her hvis du er en person som liker å hjelpe andre

Vil sende en personlig melding og spør om du kan gjøre meg en kjempe tjeneste!
Sitter her og kjempe lyst på en ipad2, og fant nettopp ut at jeg har muligheten til å få den. Men bare med hjelp fra deg!
Det eneste du trenger og gjør er å medle deg inn via denne linken: http://www.studenttorget.no/?partner=8007738c2a39f3621d91ad818d0e827f

Du får ikke noe spam eller noen unødvendige meldinger. Eneste haka er at du trenger og gå på vidergående eller folkehøgskole!
Håper du kan hjelpe meg da !-A 


sweet 17

For en fantastisk dag!
Startet med at jeg ble vekket på sengen med bursdagssang og kake av min kjære søster og besteveninne/nabo. De hadde også stellt i stand frokost til meg som stod på kjøkkenet og ventet på meg.  
Så bar det ned på skolen hvor det ventet en gjeng mennesker som ville gratulere meg (yes endelig får jeg oppmerksomheten jeg fortjener!)
Ikke med at det haglet inn med meldinger på facebook, gjengen sang for meg i kantina og fikk en del andre elever med!
Det var utrolig flaut, men koselig!

Så bar det hjemover etter en lang dag på skolen. Hadde planlagt og dele kvelden, min med Camilla og ettersom det haglet ned regn der ute bestemte vi oss for å ditche fotballtrening - just this once.

Når jeg kom ned til Camilla satt vi å så på tv før det kom noen ut fra badet. Da kom Maiken og Kristina ut med kake og sang bursdagssangen! Kaken var GEDIGEN, formet som et hjerte med 3 (!) LAG over hverandre. Nam!
Var så utrolig koselig ettersom jeg trodde at jeg ikke skulle få se Maiken og Kristina idag!
Fikk også en blomst av moren til Camilla, så det var jo koselig! 

Ellers vil jeg bare takke alle som har gjort dagen min fantastiske - dere er bra!

Kaken fra Siri og Cathrine

Kaken fra Maiken, Kristina og Camilla-AFAYUL

Om eksakt en uke skal vi ha en gymprøve på skolen. Teori da selvfølgelig.  Vi har vært så heldige og fått det valget om vi vil ta en prøve for både høst og vår eller bare for vår. 
Ettersom jeg dreit meg totalt ut på sist prøve, må jeg ta både høst og vår prøven. Er det nå jeg skal legge ved ordet FAYUL? Well I'm doing it. FAYUL!

Så isteden for å lese på omtrent 50 sider sitter jeg nå og koser meg med 105! Lots of fun!

Får vel komme meg tilbake til lesingen. Ha en fin dag videre! Snart helg nå!

 

-A

 Only girl in the world!

Oh holy Jesus!
Gjett hvem som har gått rundt i hele dag for å få tak i biletter til Rihanna?!
OG GJETT HVEM SOM KLARTE DET!!

Er så super excited at jeg kjenner at hjerte slår. Det var utrolig mye stress , og vi drev på i omtrent en time før vi fikk det til!
Ventet 25 minutter på og komme gjennom på telefon. Stress!
Det var så utrolig stressende at jeg glemte å spise lunsj, og etter norsk timen så klarte jeg og miste busskortet!

Nå er jeg vel hjemme, men dagen er enda ung. Skal pakke sakene mine og fyke opp til fjells for å kjøre renn i morgen tidlig!
Dette tror jeg blir en bra helg!

Så nå er det bare å sette på høy musikk og lære meg alle tekstene til Rihanna!

//kilde//

Dette skal bli så syyykt bra!

-Asurprise!

Igår gjorde jeg noe jeg ikke kunne fortelle dere om før idag. Jeg var nemlig i surpriseparty til min kjære venn Bjørnar!
Han hadde ingen anelse, og var på gråten da han tok av bindet for øynene og så rundt 35 stk forann han!  Det føles ganske bra og gjøre noe for andre, når du får se hvor gla dem blir!

 

Jeg startet dagen med å rydde rommet og klesskapet mitt (ja Ingrid, du leste rett).

FØR

ETTERDamn girl, you've got skills... I know.

Mens jeg gjorde dette kom Maiken på besøk, og gjorde oss klare til kvelden som lå framfor oss. 
Så bar det bort til klubbhuset for å overraske vår kjære.

 

 Me and the birthday kid.. veldig fint bilde.

 

-A

 Herlig aften

Nå er det fine været tilbake. Jeg velger å skrive om det selv om det er en fare for at  jeg har jinxet det, og vi ender opp med snø i morgen. Så hvis det skulle snø.. Blame it on me! 

Dagen så langt har vært frydfull. Det eneste jeg har gjort sålangt har vært å tatt meg en dysj og spist frokost. Herlig måltid det der.
Ellers skal jeg bruke denne herlige aften til å rydde rommet, få besøk av min kjære Maiken og efter det noe jeg kan fortelle om i morgen. I've got a secret can you keep it? Anyfag, må fortelle om det imorgen!

Nå må jeg gå og sitte barnevakt for bikkja som bråker mens søstera mi skal ha foredrag for læreren. Got to go!

Random bilde.

 

-Asnow little snow

Jeg har en tendens til å jinxe alt som er omtrent. F.eks igår så sa jeg at jeg ble motivert av at det var så fint og varmt ute. Da jeg våknet idag morges og fikk se at det var snø ute begynte jeg å le. Jinxed please.
Dagen idag skal brukes til å spende litt quality time med min kjære Camilla, og kanskje ta meg en liten kjøretur.
GOD HELG!

//privat. Legg også merke til at jeg har klart å prestert å skrevet "fals" isteden for "falls". GO ANITA//


-Afootball chick with brownie dreams

Fristelsen er der. Har akkurat kommet hjem fra trening og fant en brownies pakke liggende. Skal den lages? JA. Hade!


Fotballklærne. wuhu trendsetter much

-AMama, it's over

Da var vinterferien over for denne gangen også! Bare et år til neste gang.
Har hatt det utrolig gøy, fra det å bare være slakk til å være i full aktivitet. Har som for eksempel vært med mamma opp til Sirdal, før jeg og Siri Elise campet på Ådneram i fire dager. Møtte også på en utvekslingsstudent fra Canada. Hun var utrolig koselig! Så nå har jeg fått et lite innblikk i hvordan HeddainUsa har det... Værtfall synsvinkelen hennes!

Etter onsdag kom jeg hjem og har bare vært med mine kjære. Brukte opp litt penger på å kjøpe meg en ny bukse og ett par nye sko. Første gang jeg har brukt penger på et klesplagg på over 3 måneder, fordi jeg har spart til Hellas. Snart ferdig med det nå! 

Ellers har jegi kke så mye mer og fortelle. Nå skal jeg sitte her og nyte de siste timene av helgen, før jeg skal slenge meg i sengen og lade opp til skolen imorgen. Starter med to timer naturfag.. wuhu!
Ha en fin søndag videre da dere!

 


*
//Adrian prøver og mime ordet "omringe" til Alyssa//
-Ai'm falling to pieces

Jeg la ut en film her forleden som het "What are words". Jeg syns bare at det var en rørende sang, men jeg visste ikke at det lå en historie bak det hele.

Jeg har helt ærlig fått meg et nytt forbilde. Se videoen, det er så absolutt verdt det!

-AÅdneram

Det er så deilig med ferie! Bare sitte inne å ikke gjøre noe annet å drikke kakao og spille koselige spill. Igår var jeg og Siri ute i trekket i strålende vær sammen med en gjeng, så hadde vi pause hvor vi grillet pølser og grillet huden i sola! Det var kjempe deilig å få slappe av!

Nå skal vi stelle oss før vi kommer oss ut igjen, så skal vi lade oss opp til å se Paradise Hotell! GLEDER OSS!

ha en fin ferie videre!

//sirdølen nettavis// Slik ser Ådneram uten snø. Heldigvis er det mye mer snø idag!

- Azara.com

Må nok si at jeg er litt skuffet. Har ventet lenge nå på at nettsiden zara.no skulle bli aktivert. Nå er den endelig blitt det, men den er UFATTELIG dyr! 
Men hey, må jo betale for luksusen!klikk her for å komme til zara norge!
Ser bra ut dette her da folkens!

 

-Ahave a great day!

 

//weheartit//


Have a great day guys, and don't keep the smiel upside down!

-Asyyk

Det er så utrolig kjedelig å være syk. Har vært syk omtrent hele uken, men imorgen skal jeg dra rumpen min ned på skolen om jeg så føler meg vel eller ikke. Dagen idag har gått i å lage ferdig en vigo plakat (innlevering) og øvd til engelsk framføring. Gleder meg til Fredags dagen er over og det er VINTERFERIE!
Skal bli deilig.

Hvis dere vil se vigo plakaten min kan dere trykke HER så kommer dere til skolebloggen min!

Slenger ved et bilde hvor det viser hvor varmt det var hjemme i sommer! miss it!

Og vårt første prosjekt på skolen. Lage team tskjorter, på min tskjorte (til høyre) står det "i can make your bed rock" og på anette sin (t.v) står det "rock til u drop". Temaet vårt var da ... rock. Miss this too!

Deilig å mimre av og til altså!

- A70 talls vår

I morgen er det vår så jeg tenkte at jeg kunne slenge ut hva som er "it" våren 2011.

Du bør oppdatere garderoben din med 70talls rocka outfits. Her snakker vi høyt liv, slengbukser og mye vide ben. Det skal kjøres mye i jordfarge.

 

//weheartit//

Hvis du er som meg og ikke har råd til noe som helst kan du jo selvsagt gripe muligheten til å for eksempel låne deg en designer veske. Andre muligheter er jo å piffe opp gamle klær med nye deilige og vakre tilbehør!

Har også en gledelig nyhet til dere alle. Merk dere datoen 3 Mars (Torsdag denne uken) for da vil den nye ZARA (NOK) butikken bli lansert på internett! Jeg er helt i himmelen. Elsker den butikken men har ikke muligheten til å kjøpe noe siden den ikke eksisterer i Stavanger området.


//pudder.org//

Så hold av datoen folkens, time to go crazyyy!

- A
Ny delikatesse

Tror jeg må kjøpe meg et slikt stativ som dette her, for jeg har fått høre det en del fra ingrid at jeg har for rotete klesskap. Så nå har jeg fått kjøpt meg denne delikatessen fra ikea til bare 175 kroner!

 

Nå skal det bli orden her dere!

-ANelly.com - mote på nett

For noen herlige delikatesser jeg skal kjøpe meg på nelly! Må bare få sagt at hvis du blir medlem av facebook gruppen til Nelly så får du 100 kr i rabatt. Super sweet!Ants tee creme topp , 199 ,-

Roxa 2/4 long top gray , 199 ,-


Muna top - svart - 349 ,-


Toarmina pant- lysbrun - 299,-

camille shorts - rosa - 399,-

Bare noen av de herlige delikatessene som straks skal bestilles!

Pleier du ofte å kjøpe noe på nelly.com? Hva foretrekker du å kjøpe?

-A

 Valgte jeg feil?

I det siste har jeg forstått hva som virkelig betyr noe, og det er alpint. Var og rant renn i helgen og det føltes så utrolig rett!
Fra når jeg står opp til jeg legger meg tenker jeg hardt gjennom om jeg valgte feil linje  på videregående. Jeg må si at jeg ble meget fornøyd med snittet mitt på ungdomsskolen så jeg kunne egentlig kommet meg inn på andre skoler også.

Jeg vet ikke om det er linjen jeg er skuffet over eller om det er selve skolen, men det jeg vet er at jeg skulle ønske at jeg hadde valgt idrett - slalom. Jeg hadde muligheten og pratet med en del lærere, men jeg valgte media.
Jeg hadde ikke orket skigymnas, men jeg hadde muligheten til å velge idrett - slalom her hjemme.

Jeg kjenner at jeg har mistet all motivasjon til skole pga karakterene jeg får der. Savner ungdomsskolen, lærerne og elevene. Jeg merker at vågen vgs ikke passer meg og at media ikke er helt min greie. Skulle ønske ting var gjort annerledes. Da hadde jeg hatt en annen mening den dag idag.

Men en ting er sikkert. Only 2 years 2 go så er jeg ferdig. Takk Gud for det!


 

- A

 without makeup

Til dere jenter der ute med dårlig selvtillitt. De fleste jentene har forbilder som er kjendiser. Men som dere sikkert vet er det ikke alle kjendisene så er like pene uten sminke. Så hvis du noen ganger føler at du har dårlig selvtillit, ta en titt på disse bildene her:


//ipakway.wordpress//

//http://davedubrow.com//

//popbytes.com//

//929.com//

//gregorymoine//

//pumpkinpie.blogg.no//

//kjendisbarometeret.blogg.no//

Valgte også å drite meg selv ut. Enjoy da dere!

 

-AJeg reiser alene

For en fantastisk bra dag. Begynte med at jeg gjorde en del lekser, før jeg og Siri dro ut å tok noen bilder til et prosjekt jeg ikke kan fortelle noe om enda!
Så endte det opp med at vi dro på kino med Charlotte og så Jeg reiser alene. Utrolig bra film!
Tenkte å legge ut et innlegg om min mening imorgen!

Lisa er forresten i London. Derfor hun ikke har vært på blogg fronten!

Bare ett par av bildene. Ha en fin slutt på uken da medmennesker!

-Ai can't work'em

Det er et par frisyrer i just can't make work! Samlet sammen en del bad-hair-day frisyrer!
KOS DEG. ikke le for mye da !

 

hippie stilen


cheerleading med håret løst 

halv hale kind of


no name..

parisaflette

slik ser jeg ut til vanlig... 

også naturlig hår.. desverre


Elsker å samle alt håret oppi en krøll!Hale

huh?

Hale med krøller

Caps. I can actually work it with a ponytale..


Men det jeg klarer å worke faktisk er hale! 
Eller?

 

- Await what?

Leser en del blogger hvor folk skriver " sorry for lite blogging ass" "skal gjøre det bedre, lover!"
Wait what?
Hvorfor sier noen unnskyld for at de har blogget lite? Hvorfor kommer noen med en stor unnskyld om hvorfor de har holdt seg borte fra bloggen? Skal man begynne å beklage for at man har mer liv en bare blogg.no?
Skal man svike lekser for å holde de såkalte "leserne" som mest sannsynlig har klikket seg inn ved enn feil, fornøyde?

Jeg har nemlig ikke tenkt til å beklage for at jeg har mer liv en bare denne bloggen!

 


//Weheartit//

Tenkte og legge ved et sexy bilde av mine vakre bein. Noen andre som ser at det er mer enn en farge der? Så nå må jeg krølle meg selv inn i bandasjen igjen.

 

NIGHT!

 

- Ai've got a little secret for ya

Jeg har holdt en hemmelighet for dere i det siste. Tenkte jeg skulle dele den med dere nå!
Sa jo at jeg trengte en forandring, så jeg bestemte meg for å klippe meg!


will you hold it against meeeee?

hva syns du da? Stygt?

 

- AFernando Torres Josè Sanz

Vi alle har fått med oss at Torres har byttet over til Chelsea. Det er ikke det jeg irriterer meg over. Det er måten han har byttet på. 
Han har ikke sagt farvel til fansen, men har bare byttet med en gang.
For en idiot!

Vi som har støttet han gjennom alle år, skal ikke en gang få sagt hade til han?
Hva? Er han for pysete? Tørr han ikke å si farvel og takk for støtten til alle liverpool og torres supportere?
Mener han at vi ikke fortjener det? Er vi ikke gode nok lenger?
Han har sagt i alle år at han elsker Liverpool og at klubben er det beste som har skjedd han. Så bytter han.
Ja jeg forstår at han bytter fordi han mener at Liverpool ikke kan utvikle han mer fordi de sliter selv. Du forlater vell fanden ikke laget ditt når de ligger nede?! Du gjør bare ikke det! Du skal hjelpe dem og gjør dem selvstendige, før du tar et skikkelig farvel!

Vg skrev et skikkelig hissig innlegg mot Torres som du kan finne her
Fernando Torres JUDAS sanz mener nå jeg.
Farvell Torres. Jeg tør faktisk å si hade.

 

- A

 i need a change, and i need it now

Jeg trenger en forandring. Jeg vil gjøre noe annerledes, men vet ikke hva.
Jeg har så utrolig lyst til å flytte til utlandet. Bli tvunget til å snakke engelsk hver dag, bli vandt med en annen kultur. Åhr som jeg har lyst.
Nå som jeg innser at det bare er 6 måneder til Cathrine og Anette reiser til USA, kjenner jeg at jeg også vil bort. Ikke fra folkene eller noe (for dere ruler), men jeg vil bare bort. Reise. Oppleve nye ting. Gjør noe nytt.

Selvsagt er det ting jeg vurderer å gjøre. Som det å klippe bobb og farge håret helt mørkebrunt/svart, få meg helt ny klesstil, faktisk bry meg om hvordan jeg ser ut, få meg kjæreste (line up guys, valentines day's just around the corner), og mer vet jeg ikke!
Hva er det jeg kan forandre? Jeg trenger en drastisk forandring. Ikke slike ting som å bli mer sporty, eller være en mer glad person. Noe som merkes! Og jeg trenger det nå. Hjelp meg folkens!

Legger ved bildet fra kypros. Første gang jeg reiste til syden, og jeg reiste alene. DET var en opplevelse for livet det!

Har dere noen tips folkens til en drastisk forandring?

 

- ANew clothes

Jeg vil kjøpe noe nytt. Vil ha nye klær. Rettelste: jeg trenger nye klær.
Selv om jeg har et ganske så fullt skap, så må ting erstattes!
Her er noen av smakebitene jeg lurer på om jeg skal bestille.

 

//Dress Up pants_ 299_ bikbok //

//Slim_299_bikbok//

//RB OVERSIZED SWEATER_199_BIKBOK////Estelle top_ginatricot_199//  <-- sånne kan bli så pene hvis man bruker rett tilbehør!

//Karnadress_nelly.no_99kr//
//Cherry Beige sugafree shoes_599_nelly.no//

Det var bare noe av godteriet jeg fant på nett!
Tenk å ha alt det hjemme da, herlig!

Siri påstår at jeg ikke har plass i skapet til nye klær?Noe spessielt du ønsker å kjøpe deg?

 

- A

Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011
hits