bthew -
Good Morning!

Nå (klokken halv fem på natta) fikk jeg blogge-trang etter lang tid vekk fra blogg.no. Sitter med ubeskrivelig vondt i halsen og bestemte meg for å starte dagen nå, iogmed at jeg ikke får sove uansett! 

Bare noen få dager siden, dro mamma med mine lillesøstre til Norge, mens jeg og pappa blir igjen på Kypros litt lenger, pga jeg har mye venner som flytter vekk denne sommeren og sjangsen for at jeg ser dem snart igjen, er liten! Pappa er her på grunn av jobb! 

I morgen drar pappsen til Paris, og jeg er sendt til Tor-Anders m/fam, for overnatting. Wuhu! De har lovet meg CSI: Miami maraton, så jeg skal nokk overleve! 
Har forresten blitthelt hekta på csi. Sist natt drømte jeg at jeg måtte sjekke noen søppelposer for å kunne løse en mordsak. Våknet til at jeg har tatt av alle putevar og dynetrekk. Ha-ha. Sier litt om mengden CSI som blir sett... 

Håper alle får en storveis dag idag! //Weheartit//

ps: noen som vet hvordan jeg skal helbrede sår hals? Atm prøver jeg å gurgle saltvann.. i'll let you know how that works out :p

- LFriday the 13th

.. og jeg har ICT eksamen idag!! Pleasepleease ikke la noe dritt skje idag! hadde vært megafint! 


//google// 

Lykke til folkens!

 

- L
A house is made of walls and beams...

...a home is built with love and dreams

Dro med søstrene på tur idag, i nabolaget, for å se på hus! Herlig med frisk luft! :-D Har så mange flere hus jeg skulle ønske jeg kunne vist dere, men idag er internettet (nokk en gang) på streik. Krysser fingrene for at jeg får poste dette inlegget! 

 


 Ellers en takk til Lady Gaga og "The Edge Of Glory" som har blitt spillt på repeat idag!♥

- L1 down - 18 more to go

Da har jeg offisielt startet på eksamens månedene. Idag hadde jeg første IGCSE eksamen i data, har fortsatt to til eksamener innen dette faget! 

Er litt gira på at det endelig har begynnt, det blir mye stress, men GUD så deilig når det er ferdig.
Nå har jeg det kjekt med å legge inn alle datoene på iCal, i tillegg til å legge til alle datoene når de nye episodene av One tree hill, Gossip girl, 90210 og Pretty little liars kommer ut. TENK; det er bare 3 uker igjen, så er det slutt på sesongene av OTH, GG og 90210. Det er tilogmed snakk om at det ikke kommer til å komme nye episoder av OTH. Knuser hjertet mitt. Burde egentlig ikke sitte inne dag etter dag å glane på dataskjermen, men jeg gjør det allikevell. Vil si at karakterene i de forskjellige tv-seriene har blitt en god del av livet mitt! haha, trist. men sant! 
Skal ikke legge skjul på at jeg gråt en tåre (mer en foss) når Julian & Brooke giftet seg, når vi fikk vite at Haley & Nathan skulle ha ett til barn (Lydia bob!! <3). huffda!

Ellers så har vi fått besøk fra Norge; Tante og Unkel! kjempe kjekt!

OG: De driver å bygger på nabo tomta, så hele huset rister 24/7. graps..!

Anyways, have a good day, folkens!!

- L Walking on sunshine.. in egypt

Da har jeg komt meg hjem til (sammenliknet med Egypt) kalde Kypros! Det er herlig å endelig få sove i egen seng! hi-hi 

Egypt var fantastisk! mye kultur og mye informasjon, og selvfølgelig noen slappe dager på Nilen, for å suge til seg litt sol(sooolbrent)! 

overgikk alle forventninger. ikke spesiellt vanskelig, iogmed at jeg trodde det var full krig og slikt dernede. Folkene var mye hyggeligere enn det jeg hadde trodd. Maten var nydelig! det var litt mye mas i turist byene, men det gikk helt fint. Vil veldig gjærne dra tilbake en gang! 

Vi var i Cairo, Aswan, Luxor og innom litt små plasser på nile-cruise-greiene. Kjempe digg!! Stor koste meg! 

*

*
Mamma så har stått for å ta bilder. Stakkers ødela speilrefleksen sin, jeg syntes så synd på henne at jeg lot hun lånet mitt! Like greit det, så slapp jeg å drasse på kameraet overalt! .. latsabb

har mye mer bilder men er dævv trett, så jeg tar kvelden nå!

 

GOD PÅSKE!- L 
on my way to Egypt!

Da er det knapt 30 minutter til taxien kommer å henter oss, å kjører oss til Flyplassen. Tar ikke med dataen(!!!), grunnen er at jeg vil ikke bli ranet av galne egyptere. Så, jeg tar kun med meg mobil og ipod av viktige elektroniske dingser, og kameraet, selvfølgelig! 

Gleder meg jo litt selvfølgelig, kommer til å bli kanon spennende. Bare håper det er like fint som det er på bildene av egypt på google.. 

De to første dagene tilbringes i cairo, i morgen er det full pyramide sightseeing. Ei venninne av meg, som har vært der før, sa at jeg måtte ikke skru opp forventningene; Det er ingen magiske faraoer! 
Det var godt å høre, så nå forventer jeg altså ingen  magiske faraoer. takktakk. 

Så er det på natttog til Aswan, hvor vi skal være i en(?) natt, så skal vil på nile-cruise nedgjennom elven de siste dagene. chill... Skal ta masse bilder!

Ha en fantastisk påske!


Cairo


Aswan

 
- L Anita er 17!

Gratulerer med dagen, kjære Anita!! 

idag er du 17 år! WOOPWOOP, party hard babe!! 

 

ubeskriveligt glad ideg, pena! 


over til noe HELT annet, som jeg bare følte med å dele med bloggen. Fortiden er det SUPER rotete på rommet. Ikke sånn "sorry for rotet"-rotete, mer: "hvor i helvette er gulvet!?"-rotete. overdriver ikke. 

Vi var ute å leverte noen ting på art studioet til mamma, og så gikk vi å spiste på resturant og hentet hedda og dagny hos ei venninne etterpå. Dette tok mer eller mindre halve dagen min. Når jeg kommer hjem å tar av meg jakken detter ei TRUSE ut av den. WTF? utrolig flaaut om jeg har gått rundt med den i jakken i hele dag, Tenk om noen så den? hahaha 

Sier bare hvor mye rot det er på rommet, jeg tar det jo tilogmed med meg rotet ut! 

 

- LBMW 630i cabriolet

Litt senere enn lovet, men her er bildene! :-D E 

- LUt å hente ny bil!

Nå skal vi øyeblikk ut å hente ny bil! Wihu, gleder meg så enormt! 
Ikea var O.K, utrolig slitsomt, men fikk handlet en hel del til mammas nye art studio sammen med ei annen, som befinner seg nede i gamlebyen! Så fikk jeg også øvd til fysikken som jeg hadde idag, som gikk helt fint, tror jeg! Håper det! Satser på jeg slipper å resitte den. lol.
I morgen er siste dag med eksamener. Jeg har ICT (dataa) og Global Perspectives i morgen, to relativt enkle fag!

Men nå stikker jeg. Legger ut bilder av skjønnheten når jeg kommer hjem igjen!

 

- L IKEA pølser

Heysann hoppsann! 

til nå har jeg lest fysikk, sett gårsdagens paradise episode (helt giiiira!) og chillet! 
hadde verdens beste hjemmelaget salat (bare for jeg ikke greier å lage noe annet), men tok ikke bilde for jeg var så altfor sulten!

klokken to drar jeg og mamma til IKEA, for å shoppe litt stææsj. Gleder meg. Drar ikke dit så ofte, og dessuten er det den ene plassen på hele Kypros der de har gode pølser! (LOL)
men jeg er kjempe kresen når det kommer til pølser. ha-ha
 

Slenger med klassebildet vårt:   


SKOLEUNIFORM YO

Have a nice daaay! 

 

- LExams & New Cars

Heisann folks!

Nå sitter jeg og leser til Fysikk eksamen og venter på at mamma skal kjøre meg til skolen for å ha Engelsk eksamenen min. Ikke mye å lese til for Engelsk. Stortsett bare "finn på en fortelling om ditt og datt" eller les og svar på spørsmål!

Forresten så har vi kjøpt oss nye biler. Byttet inn i de to gamlee! Gleder meg helt sykt til å få de. Bmwen kommer på onsdag og Volvoen på Mandag neste uke!! 
Wihu!

OG, vet ikke om jeg nevnte det i sist innlegg, men jeg har blitt UBER sunn.. uber sunn var vell å overdrive LITT..BMW 630i Cabriolet  (denne er egentlig i mørk grå og rødt interiør)


Volvo XC60 (svaart med lyst interiør)

Hva syns du? thumbs up eller?

- L

 

edit: Var forrresten jordskjelv her igår. Ett lite ett!Spa og velvære

er klar over at det har gått sin tid siden jeg sist blogget, beklager det.

 

Nå sitter jeg innpå badet, med levende lys, og koser meg med ansiktsmaske og andre produkter. 
Tror det er viktig en gang innimellom å ha en dag, dedikert bare til deg. Slappe av, gjør det du liker best. Gjerne også holde deg litt lenger vekke fra elektroniske gjenstander (noe jeg har store problemer med).

I morgen har jeg literatur eksamen og Historie. Takk gud for at det er lite å øve på. Så istede for å grure meg inn i historiske faktaer og slikt, gjør jeg heller dette!

Wuuh, men jeg skal se en film nå; L.A gigolo (aka Spread.)

Have a good one. Snakkes mest sannsynelig i morgen! :-)

 likner veldigt på badet mitt..... //weheartit//


//weheartit//

...bare for jeg ikke kan ta egne bilder!

 

- LHva vil jeg gjøre resten av livet mitt?

Kom hjem for litt over en time siden fra "options evening", som er lærerene på skolen snakker om fagene, og hjelper oss å finne ut hvilke A-levels vi vil ta til neste år.

Før vi dro opp til skolen var jeg på kafé med mamma og pappa, for å diskutere litt, så vi hadde greie på hva vi la oss ut på. 
Kjente at jeg ble passe opprørt (Var faktisk på gråten ett par ganger i løpet av det 30 minutters kafé besøket) av all snakk om å velge "hva jeg skal gjøre for resten av livet mitt". Jeg er bare 16 år, hvordan skal jeg vite at jeg vil gjøre det samme som jeg vil nå, når jeg er 45 år.
Mamma og pappa er kjempe flinke til å hjelpe. Pappa er litt mer den "det er ganske alvorlig, du må tenke før du velger" og mamma er "men husk du kan ta mer fag når du blir eldre!"
Uansett, så er de begge her for meg, hva enn jeg velger, og det er veldig godt å vite!!

Skolen jeg går på, har jeg fått intrykket av at de er VELDIG fokusert på at alle skal gå på universitetet og at du må vite hva du skal gjøre med resten av livet innen en alder av 11. 
men når rektor snakket, og fortalte om flere eleve (mer min-type personer) hadde bare valgt fag ut fra hva de likte, og tatt ett skritt omgangen, og fått en utrolig utdanning allikevell. Så var det ikke så forferdelig after all!

Helt ærlig har jeg ikke peiling på hva jeg vil gjøre med resten av livet, jeg har ingen indre kall som sier: "Lisa!! du skal bli lege!". Så jeg har bestemt meg for å utdanne meg som lærer, i og med at jeg liker å ha kontrol, og lære ting til andre. så ser jeg hvor jeg vil gå derifra, mange åpne dører, og jeg vil alltid ha lærer å falle tilbake på om jeg ikke skulle klare noe mer!

Uansett, innen 24.Mars skal jeg ha gitt inn lappen med fagene jeg har valgt å gjøre neste år og i år 13. 
Jeg er stolt over å si, at etter rundt ett år med tenking (hvor mesteparten av tenkingen har pågått denne siste måneden) at jeg har valgt A-levelene mine og As levelene mine! OG, jeg er veldig fornøyd med valgene! De passer fint inn med lærerutdannelsen, og hva jeg interesserer meg for.

år 12(altså neste år) er dette de følgene fagene:

- History (AS)
- Thinking skills (AS)
- Computing (AS)
- Physics (AS)

År 13:

- History (A2)
- English language (AS)
- Computing (A2)
- Physics (A2)

Jeg gleder meg!


//weheartit//

 

- L

 Karneval - Hjelp!!

Idag skal vi ned til byen for å se på parade og spise mye godt! Blir nesten litt sånn som 17.Mai i Norge, bare at her kler folk seg ut!

Er usikker på hva jeg vil kle meg ut som, så er åpen for forslag!(Hjeeeeelp!!)

Uansett, blogger mer i kveld!

 Limassol Karneval 2010

- LBusy day


//weheartit//

 

- LKarneval/Rocke-festival-ishHeisann!

da har jeg akkuratt kommet meg hjem fra karneval/rocke-festivalen på skolen! for å være dønn ærlig: kjempe kjedelig! lol!

men Hedda sang, så jeg måtte være der! Hun var kjempe flink! Diana(ei venninne) filmet henne, så så fort jeg får filmen kan dere også få høre!!

Uansett.. jeg gikk utkledd som "spion-ish". Hadde med meg spy-pennen min (Den har faktisk et EKTE innebygd VIDEOKARMERA, skjult! kjempe kult! har filmet en del fra timene på skolen med det. i klassen mens vi fikk undervisning. Kan se om jeg kan mixe noe sammen for dere!! :-D) og solbrillene mine(som vi fikk i ett donald blad, men du kan faktisk se BAK deg i solbrillene, mega awesome!).

Men nå er jeg kjempe trett, så jeg skal meditere litt (HAHA...... jeg er seriøs!!!) og så skal jeg lese litt i kjøre-opplærings-boka mi, og så er det seng!!

Ha en fin dag folkens!!
- LB & lonelyboy?

Hva tror du skjer next?

Blair og Dan, eller Blair og Chuck?

XoXo Lisamålestokken viser; ikke-langt-i-fra-sommer-grader!

Heisann!

I dag kan du virkelig kjenne at det begynner å gå mot sommer-tider her på Kypros! 25 grader på vei hjem fra skolen! Gleder meg til det er varmt nok til å begynne å bade!
- LFeng Shui

Heisann!

Da har jeg akkurat re-dekorert rommet mitt. Tatt ut MYE elektriske saker, og adoptert en mer feng shui stil! Er helt hekta på det!

For dem som ikke vet hva det er: "Feng Shui eller fengshui (kinesisk: 風水, pinyinFēng shuǐ) er den eldgamle kinesiske praksis å plassere og arrangere rom for å oppnå harmoni med miljøet. Den har sin opprinnelse i taoisme. Praksisen er anslått til å være over tre tusen år gammel."

Alt jeg mangler nå er en Bonsai, nytt sengetøy og litt små detaljer! Gleder meg! FORRESTEN: Begynner på yoga og, bare for å ta den helt ut! hoho..!

Men har litt lekser, og så skal jeg se Pretty Little Liars, hørte gårsdagens episode var kjempe kjekk! 
Wihu!
Ha en fin kveld alle!

 Feng Shui betyr "vind-vann"

 

- LMandag

 

idag våknet jeg til mamma som stormer inn på rommet og spør om jeg ble ferdig med leksene mine igår (jeg gikk rundt og trodde til klokken 7-halv8 at det var lørdag og jeg hadde god tid på leksene.. WUPS)
Svaret? Nei, jeg ble ikke ferdig!
istedet for lekser spillte jeg kort... - med meg selv.


ikke for å skryte; men jeg er KJEMPE god i kabal


tror forresten at vaskedama har stjålet den andre kortbunken min!!!
Ellers på skolen laget vi deal om at vi skulle ikke gå på Facebook, MSN eller Skype frem til fredag, midnatt.. Vi får se hvordan det går! 
Den som ikke klarer det må spandere en starbucks på resten av gjengen. og jeg har ikke råd til å tape! (helt seriøst, brukte opp mesteparten av pengene mine i London!)

meg og mariana jobber med prosjekt på starbucks...

Men nå skal jeg fortsette med essayene mine! SNX
- L

PS: William Van der woodsen(serenas far)(gossip girl) kommer mest sannsynelig i neste episode av GG! GLEDER MEG! DramaDramaDrama <3

 London 2011 part 1London & Bulgaria

HEYSANN

Endelig virker det her! :)

Nå sitter jeg i lobbyen på hotellet vi bor på i Bulgaria! :-D det  er awesome her, serrivest.  Skal bare være her i noen dager, så jeg legger ut bilder når vi kommer oss hjem til Kypros!

Forigår om jeg hjem fra London. Det var helt fantastisk. Så sykt bra! skuespill, workshops, shopping og mye gøy! Kjempe kjekt å bli bedre kjent med alle sammen!

Men, som jeg sa, jeg blogger mer om det når jeg komme hjem igjen. Nå skal jeg opp å finne badetøy og hoppe i bassenget! I morgen er det opp TIDLIG for å nå å spise frokost, og så rett ut i snøen. Ski-ski-ski!! <3

Seeyah på lørdag/søndag!

Håper alle har det superdupert!

 

- LJeg fant, Jeg fant!

sleepover hos Ali fra i går til idag. Mye kjekt! :-D

Fikk beskjed idag klokken 9(!) eller 4 timers søvn; "opp og hopp, vi skal på tur!". eeh, what the fuck? Skal jeg liksom gå på tur, etter 4 timers søvn i en stol? med tøysko? ikke forberedt, thats for sure.

Uansett, lett å overtale som jeg er (jk, ikke egentlig, men jeg hadde ingenting annet å gjøre) så jeg ble med. 
Vi gikk opp til en fjelltopp som ligger et stykke bak villlagen min.

Diana og Aline, som hadde gått ruta før ledet ann. Vi fikk beskjed om at vi måtte klatre RETT opp. For det var ikke vei. og du kunne ikke kjøre opp. Så, vi satte igang å klatre. Jeg gikk å tøyt i ett sett om at "hvis jeg blir bitt av en slange nå, dør jeg da?" Svaret; "det er bare to slange typer som er giftige"  men det nermeste vi kom en slange på denne turen var en larve. lol

Anyways; vi hadde klatret ett godt stykke opp i fjellet, da vi kommer til en grus vei. Det første så kommer til tankene er: wtf?! er denne ekte eller ser jeg syner?

så, en del unødvendig klatring, mange takk. (vi brukte veien nedover igjen (tok ti min å komme oss ned..))

Men det var vert det! Utsikten var utrolig, OG (tilbake til tittelen av dette innlegget!) JEG FANT EN FOSSIL! Wihuu.
Kjempedigg! made my week! Føler nå at jeg gjerne burde revurdere yrkes valget mitt. Dette er helt klart et kall!

men her skal dere få bilder, jentar og gutar. lol ENJOY!


Awesome! :-D

 

skulle egentlig poste dette innlegget i går, men.. jeg glemte å trykke på post-knappen! wups

 

- L

 

 

 

 Starbucks

Vi er godt i gang med prosjektet, men må nokk møtes opp igjen før jeg reiser. lol

Vi har om "Sports & Recreation". Målet er å overbevise folk om å drive med sport, og sånn shizzle! :-D 
Blir bra. Lager plakater og short-movie! 

- Li'm back, bitches

Internettet er fikset! Så nå er det blogging for 100%!

idag har jeg vært ute med go' gjengen, på haagen dazs og starbucks. Veldig kjekt. Alltid like koselig å være med jentene. Bare utveksle så mye sladder at hjernene er stappet, snakke om alt og ingenting, oppdatere hverandre på hva som skjer i hverandres liv.

Vell, ikke så mye mer å si.  Må komme meg iseng, skal opp tidlig å møte mariana på starbucks i morgen, jobbe på ett prosjekt (med macn, så det blir blogging derifra, mest sannsynelig). Lol, vi virker som om vi ikke har andre plasser å gå, men det er den besteplassen hvor du kan få godt å drikke og internett! :-D

 

Have a nice one, ppl! :-)


trinnets (2 av 3) kuleste blondiner!  slappe øøyner


deler av gjengen samlet!


Caramel Macchiato, jatakk, mangetakk

 

- LNo internet

Da er jeg igjen, uten internett. Internett levrandørene SUGER! No shiat. (sitter på pappas jobb for internett sammen med resten av familien.. Addicts sa du?)

Ikke mye har skjedd siden sist. Drar til London på Tirsdag, vet ikke om jeg får blogget før den tid. Alt etter når vi får fikset det dritt internettet her.

Dette blir bare ett raskt innlegg. lol, for vi skal gå hjem snart.

 

Ellers idag har jeg vært på starbucks å prøvd å fått internett der, men selvfølgelig har de samme nettverks levrandør som oss. GO CYTAVODA.
Så på T.g.i Fridays der jeg spiste verdens beste middag OG dessert (tok den helt ut idag. "sunn-uka mi")

 

Vi snakkes! (1881.no)Pocketful of Sunshine

Igår gikk jeg (og resten av jentene på trinnet) å små sang på "Pocket Full of Sunshine" av Natasha Bedingfield. 
Verdens mest addictive sang. Så da jeg kom hjem etter kunst i 3 timer etter skolen, så satte jeg den på for fullt, og sang med, i håp om at jeg skulle gå lei sangen fortere! Vil si det fynket passe bra!... Helt til jeg kom på skolen idag morges. Satte meg ned med skapet (har skap i nederste rekke -.-), så kommer Anna og Mariana å synger inn i hver sitt øre: "I've got a pocket, got a pocketful of sunshine!" YESS... Så har nå gått gjennom samme helvette TO dager! ha-ha.

Det eneste posetive med det er at iogmed at nesten alle jentene går å nynner på den, så føler du at du blir "bedre kjent" med resten av gjengen. Vi blir en gangske sammensveiset gjeng, hvis du fatter! :-D 
Nå planlegger vi en Easy A film kveld med folk. Samle oss, se film, spise poppcorn (nam!!) og slikt! Blir kos! hvis vi får det igang da, selvfølgelig.

Ellers har det ikke skjedd mye... Mens alle gjorde lekser og oppgaver som læreren gav oss i ICT (data), så satt jeg, Anna og Christina og spilte kort. Ett russisk kortspill. Virket litt som om Anna(<-Hun er russisk) fant på reglene mens vi spillte. Men det går greit, for jeg vant! Ho-ho. suck on that, Russland.. Slått av Norge!!

Jo!! Jeg gikk glipp av London-møtet igår. (Jeg og ett par andre skal til London med drama og literatur klassene (jeg er med som literatur-student.. HAHA)) Så idag fikk jeg hentet de papirene de fikk under møtet. 8 dager med bare GØY!! 2 fridager til shopping. Så får dramagruppa undervisning av WEST-END skuespillere(!!) her skal jeg nokk bare sitte å se på(oh.yeawh), vi skal også på 4 west-end show(!), Imax 360 opplevelse(!) og mye turist-stuff! Det kommer til å bli så SYKT bra!!

Dagen etter jeg lander på Kypros igjen, så drar jeg (med familien og to andre familier) til Bulgaria for å stå på slalom i ett par dager! :-D 
Gleder meg, det har gått FOR lenge siden jeg sist stod på ski!


Borovets, Bulgaria  //Bildet er tatt fra google//

Men, brutalt temaskifte: 
Jeg må bare unskylde at jeg ikke blogger så mye (gjør vell egentlig ikke så mye, Anita er underholdene og står på så bare det for bloggen!!), men, internettet er SHIT idisse dager. Igår hadde vi den sykeste stormen, så alt er litt halvt-halvt. Kypriotene henger en del etter Norge (Var faktisk ikke lenge siden de hadde hest å kjærre her. haha - river å være kypriot). Så jeg skylder på uværet.


Limassol, 28.october 2009 //Bildet er tatt fra google//

Ha en SUPER dag videre :-D

 

- L

 

PS: Det tok meg 3 timer å få postet dette innlegget... elsker internett etter uvær. GO CYPRUS......

 Historie lekser - A last minute thing

i går kveld, rundt ti, kom jeg på (som om jeg hadde glemt det.. Jeg er bare utrolig flink til å la alt være til siste minutt - ikke en av mine beste egenskaper) at jeg hadde 3 historie stiler jeg måtte skrive ferdig (begynne på).. alle skulle leveres inn i dag... HeyHO, sier jeg bare. Selvfølgelig (Takk gud) var jeg ikke den eneste som ikke ble ferdig med alle (jeg gjorde én.......), så han gav oss til i morgen. Så nå skal jeg SNART åpne boka som ligger RETT forran meg, og begynne å skrive. ho-ho
Noen andre som er flinke til å drøye alt til siste minutt?


Uansett.. Idag har vært en kjempe kjekk dag! De første 45 minuttene etter jeg har stått opp er det ikke mye å si om. Jeg vil ikke påstå jeg er noe morgen-menneske, men forall del er jeg heller ikke det motsatte. Disse minuttene er jeg som en zombie. Gjør det jeg må gjøre, og så når denne tiden har gått forbi, finner jeg ut hvilket humør jeg er i.

Idag var glad dag :-D
Venninna mi, Anna, var i samme humør. Det er alltid mye kjekkere å være glad sammen. Tror vi påvirket de andre ganske mye, for resten av skoledagen var alle omtrent like hypre, og den ekstremt dårlige og interne humoren vårs var på sitt max.

Det er sånne skoledager som gjør at det å gå på skole, faktisk ikke er så allerverst! :-D

Men nå tenker jeg det er påtide å begynne på historien! Wish me luck! 

- L

 Petra Tou Romeou

Da har familien tatt helgas turist-tur, og dratt på sightseeing til Petra Tou Romeou aka. afrodites fødes-sted, som det sies. 
Må innrømme at det ikke er første gang vi har vært her... mer sånn, 15ene gangen. Men plassen er NYDELIG, og det føles som om det forandrer seg for hver gang vi drar dit. :-)

Kameraet er ett must her...Så, Enjoy!Ha en fin-fin kveld, folkens!

- LJaw Breaker og Haagen Dazs

Anita har blogget idet siste mye om sunnhet. Vell, here comes ms. complete opposite. Jeg har vært på haagen Dazs idag og spist is, og de lager VERDENS beste is!!!! Np shiiiiat, for real, nam.

Summertime Cone i repeat: NAMHeddas hvit sjokolade-noenoe. :-D

mamma og dagny hadde også noe fancy noe, men jeg er ikke så veldig flink til å ta bilde av mat, viser det seg..

Uansett, som dere sikkert husker(eller ikke) så hadde jeg og Anita vedde mål om jeg klarte og slikke ferdig evighetskulen. Vell jeg greide det. For ei stund siden. Såpass lenge siden at jeg glemte å si det. 
Det var tyggi inni!!! Made my day. Ellers så er det ikke noe jeg vil gjøre igjen. Liker best de små du bare kan tygge gjennom. Altfor mye pining å prøve å bli ferdig med den der greia der. Kvalme og sår på tunga. Neitakk, helst ikke igjen.

Ha en super kveld! :-D Nå er jeg off for å lese litt fysikk!

 

- L

17.jan.2011

Chilln' in my crib. Funnet på lite de siste 5 dagene, i og med jeg har ligget for døden, omtrent. Har vært så syk, så har mer eller mindre bare ligget å sett på tv og sovet. I dag er jeg cirka 70%, så jeg prøver meg på skole i morgen før jeg går glipp av alt, og failer alle eksamene, får jobb på McDonalds, for jeg hadde ikke gode karakterer, kjøper en leilighet som jeg kan overleve i,får meg 23 katter og måltidene spises samlet rundt den store felles kattematskåla. You get the picture..

idag har jeg prøvd å bli ferdig med litt Art og sånn, som skulle ha vært ferdig for rett over en måned siden. Det skal ikke være lett her i livet. Skulle nesten ønske jeg kunne hoppe over alt eksamens og jobbfinnings stresset, og komme til der jeg vet hva jeg driver med, og har litt mer frihet. Men igjen, så går jeg jo glipp av en god del av livet. så det er dislike. ikke det at det er mulig i det heletatt, da.

 

Denne hører jeg på nupp... Who you are - Jessie J

 

- LFacebook

Har så SYKT dilla på Home and away. Ikke fortell pappa, men jeg har sett 13 (!!!!!!!) episoder idag. Atleast im not alone, Anita har sett 10. Ha-ha
Domme som kuer begge to!
i tillegg har jeg også sett "The social network". Den var kjekk! :-) Etterpå gikk jeg og søkte på facebook etter Mark Zuckerberg (suckerberg LOL), han som lagte facebook, for de som ikke visste. Gjett hva? Jeg fant han. Men han har ikke sånn knapp så jeg kan adde han som venn. Bummer! 
Vurderte og sende mail, og prøve å få han til å adde meg, men så tenkte jeg, "det kommer ikke til å skje." Så jeg droppet det og gikk å så en til episode av home and away.

Visste dere forresten at Mr. Zuckerberg er verdens yngste billionær? han er bare 27 år gammel, og tjente i 2010 rundt 21 billioner pund, SICK mye penger. Jatakk, sier jeg bare!!

Han er GUD, tenk hvis han ikke hadde laget facebook? HVOR I HELVETTE HADDE VI VÆRT IDAG? 
men tilbake til filmen; syns den var intressang, og jeg fikk lyst til å lage ei side så jeg også kunne blitt BILLIONÆR for pokker! Det hadde løst alle mine problemer! ta-ha

ellers, så begynner jeg på skolen i morgen. Er ikke klar, kan du fint si. Litt lekser som burde vært gjort by now, but hey-ho!
De får bare bli gjort i morgen, mellom skole og tennis en gang.

 

-L Mark Zuckerbergs #1 fanEvighetskule

Da har vi komt oss hjem til Sandnes idag, og de neste dagene blir sykt stress for meg. Jeg og familien min drar til Kypros på torsdag, så nå må jeg være med alle de jeg kan på de neste 3 dagene. PLUSS jeg har lekser som skal bli gjort. YEY

når vi kom hjem idag, var familien min og jeg invitert til å spise middag hos noen, og etter på freste jeg avgårde til en kompis for å møte folk der, å se film. 
Vi så The town, var bra. Men fikk bare med meg halve filmen, i og med gjengen kan ikke være stille... EVER! Så, jeg nøyet meg med å bare få med meg halve. Tross alt ikke derfor jeg kom over, det var jo for å ha det litt gøy med folka før jeg dro avgårde igjen. Det hadde jeg jo.
Anita og camsi dro ganske fort. Jeg ble igjen til slutten av filmen. Så når filmen er ferdig springer alle guttene som om det skulle vært brannøvelse inn på side rommet. og når jeg forvirret kommer meg ut av stolen jeg satt så godt i, for å se hva som foregikk på naborommet. Finner jeg dem sittene slikt:Gutter... vet ikke hva de spillte, men det så tragisk ut. Troll og trær som sprang rundt og sloss. yuck

 

over til andre saker:

Anita gav meg en evighetskule her om dagen. 
og jeg bare... JIPPI! Jeg skal så klare og spise(slikke) denne opp!!
og anita bare: Det greier du aldri, ikke på ett år en gang. 
Så jeg bare: Challenge ACCEPTED

men så ble hun nebbite, og ville ha meg til å greie det på 6 måneder, for hun hadde visst troen på jeg kunne gjøre det på ett år allike vell. 
Så jeg bare: Challenge ACCEPTED! igjen..nå har jeg slikket meg ned til noe gult gøsj.Nomnom. Sår på tunga allerede.

Men så fra 2.januar og 6 måneder ut, så skal den være borte. WISH ME LUCK.

er det i det hele tatt muligt? jeg har ALDRI spist opp en så stor evigetskule før. Kan bli spennende.
noen som har greid det? og er det tyggis inni midten(hope so, det som er best med hele greia! i heart tyggi)

nå skal jeg se grown ups, så ha en FINFIN kveld/natt folkens!! God natt, og have fun på skole, de som begynner denne uka! :))- L

Les mer i arkivet » Juli 2011 » Juni 2011 » Mai 2011
hits