bthew -
i need a change, and i need it now

Jeg trenger en forandring. Jeg vil gjøre noe annerledes, men vet ikke hva.
Jeg har så utrolig lyst til å flytte til utlandet. Bli tvunget til å snakke engelsk hver dag, bli vandt med en annen kultur. Åhr som jeg har lyst.
Nå som jeg innser at det bare er 6 måneder til Cathrine og Anette reiser til USA, kjenner jeg at jeg også vil bort. Ikke fra folkene eller noe (for dere ruler), men jeg vil bare bort. Reise. Oppleve nye ting. Gjør noe nytt.

Selvsagt er det ting jeg vurderer å gjøre. Som det å klippe bobb og farge håret helt mørkebrunt/svart, få meg helt ny klesstil, faktisk bry meg om hvordan jeg ser ut, få meg kjæreste (line up guys, valentines day's just around the corner), og mer vet jeg ikke!
Hva er det jeg kan forandre? Jeg trenger en drastisk forandring. Ikke slike ting som å bli mer sporty, eller være en mer glad person. Noe som merkes! Og jeg trenger det nå. Hjelp meg folkens!

Legger ved bildet fra kypros. Første gang jeg reiste til syden, og jeg reiste alene. DET var en opplevelse for livet det!

Har dere noen tips folkens til en drastisk forandring?

 

- AHABA HABA

Nå er jeg helt villt gira!
Som alle sikkert vet så er jeg faktisk en av de få som liker mgp. Det er utrolig nedverdigene for min del ettersom jeg får høre det, men hey! Jeg er kul, mgp er kult , så vi er kule sammen.
HABA HABA er faktisk en av de beste låtene mgp av fått med seg, og den høres ikke ut som en mgp låt i det hele tatt!
Den minner meg om waka waka faktisk. Alle høre den !

klikk HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER for å høre den

Hva syns du ?

 

- APocketful of Sunshine

Igår gikk jeg (og resten av jentene på trinnet) å små sang på "Pocket Full of Sunshine" av Natasha Bedingfield. 
Verdens mest addictive sang. Så da jeg kom hjem etter kunst i 3 timer etter skolen, så satte jeg den på for fullt, og sang med, i håp om at jeg skulle gå lei sangen fortere! Vil si det fynket passe bra!... Helt til jeg kom på skolen idag morges. Satte meg ned med skapet (har skap i nederste rekke -.-), så kommer Anna og Mariana å synger inn i hver sitt øre: "I've got a pocket, got a pocketful of sunshine!" YESS... Så har nå gått gjennom samme helvette TO dager! ha-ha.

Det eneste posetive med det er at iogmed at nesten alle jentene går å nynner på den, så føler du at du blir "bedre kjent" med resten av gjengen. Vi blir en gangske sammensveiset gjeng, hvis du fatter! :-D 
Nå planlegger vi en Easy A film kveld med folk. Samle oss, se film, spise poppcorn (nam!!) og slikt! Blir kos! hvis vi får det igang da, selvfølgelig.

Ellers har det ikke skjedd mye... Mens alle gjorde lekser og oppgaver som læreren gav oss i ICT (data), så satt jeg, Anna og Christina og spilte kort. Ett russisk kortspill. Virket litt som om Anna(<-Hun er russisk) fant på reglene mens vi spillte. Men det går greit, for jeg vant! Ho-ho. suck on that, Russland.. Slått av Norge!!

Jo!! Jeg gikk glipp av London-møtet igår. (Jeg og ett par andre skal til London med drama og literatur klassene (jeg er med som literatur-student.. HAHA)) Så idag fikk jeg hentet de papirene de fikk under møtet. 8 dager med bare GØY!! 2 fridager til shopping. Så får dramagruppa undervisning av WEST-END skuespillere(!!) her skal jeg nokk bare sitte å se på(oh.yeawh), vi skal også på 4 west-end show(!), Imax 360 opplevelse(!) og mye turist-stuff! Det kommer til å bli så SYKT bra!!

Dagen etter jeg lander på Kypros igjen, så drar jeg (med familien og to andre familier) til Bulgaria for å stå på slalom i ett par dager! :-D 
Gleder meg, det har gått FOR lenge siden jeg sist stod på ski!


Borovets, Bulgaria  //Bildet er tatt fra google//

Men, brutalt temaskifte: 
Jeg må bare unskylde at jeg ikke blogger så mye (gjør vell egentlig ikke så mye, Anita er underholdene og står på så bare det for bloggen!!), men, internettet er SHIT idisse dager. Igår hadde vi den sykeste stormen, så alt er litt halvt-halvt. Kypriotene henger en del etter Norge (Var faktisk ikke lenge siden de hadde hest å kjærre her. haha - river å være kypriot). Så jeg skylder på uværet.


Limassol, 28.october 2009 //Bildet er tatt fra google//

Ha en SUPER dag videre :-D

 

- L

 

PS: Det tok meg 3 timer å få postet dette innlegget... elsker internett etter uvær. GO CYPRUS......

 New clothes

Jeg vil kjøpe noe nytt. Vil ha nye klær. Rettelste: jeg trenger nye klær.
Selv om jeg har et ganske så fullt skap, så må ting erstattes!
Her er noen av smakebitene jeg lurer på om jeg skal bestille.

 

//Dress Up pants_ 299_ bikbok //

//Slim_299_bikbok//

//RB OVERSIZED SWEATER_199_BIKBOK////Estelle top_ginatricot_199//  <-- sånne kan bli så pene hvis man bruker rett tilbehør!

//Karnadress_nelly.no_99kr//
//Cherry Beige sugafree shoes_599_nelly.no//

Det var bare noe av godteriet jeg fant på nett!
Tenk å ha alt det hjemme da, herlig!

Siri påstår at jeg ikke har plass i skapet til nye klær?Noe spessielt du ønsker å kjøpe deg?

 

- AFigure Skating

Utenom det å sitte å se på serier hele dagen har jeg en annen hobby. Jeg elsker å drive på med sport. Følelsen etter det å ha hatt en skikkelig treningsomgang er helt utrolig.
Jeg har drevet med en god del idrettsgrener. Som f.eks er dette nå mitt 11 år på slalomen, har gått 8 år på turn, drevet på en del med fotball, gikk en eller to ganger på håndball, gikk litt på volleyball og noen fler. 

Det er en idrettsgren jeg alltid har fascinert meg for. Det er figure skating. Altså skøyting.
Det er så utrolig vakkert å se på, og jeg får et kick hver gang jeg ser på det. Det er så kult!
Det er helt sykt å se hvordan de kaster seg opp i været mens de spreller med beina og snurrer ett par runder rundt, før de når bakken trygt og sikkert.

Det er så utrolig dumt at jeg er blitt for "gammel" til å begynne på nye ting, for det er liksom mye lettere hvis du begynner når du er barn. Skulle ønske ting var litt annerledes.

Ikke misforstå meg.  I løpet av hele oppveksten min har jeg alltid hatt noe å lene meg tilbake til. Det var slalom. Jeg reiste alltid bort hvis det ble litt for mye her hjemme, og det var noe jeg elsket å holde på med. 
Jeg merker også nå at èn dag i trekket hjelper så utrolig mye på humøret.
Det å trene og få høre at du har kjørt en bra runde betyr så utrolig mye og gjør det så glad!
Personlig skulle jeg ønske at jeg valgte idrett isteden for media, but so goes.

Hovedlandsrennet 2009 


Hovedlandsrennet 2009 

Hovedlandsrennet 2009 

Hovedlandsrennet 2009 

Hovedlandsrennet 2009 

Sauda 2009


Nå må jeg løpe til bussen for å nå fotballen!
Ha en fantastisk dag videre!

 

-AThe little geek in me

Jeg er kanskje den som er mest kjent for å være en skikkelig geek med det å se tv serier. Jeg venter ikke til de kommer ut på TV'en, jeg ser dem straks de kommer på nettet! 
Jeg er såpass geek at jeg har skrevet det inn på iCal når de forskjellige episodene kommer ut.

 

Noen av seriene jeg anbefaler er (tilfeldig rekkefølge) :

90210, trailer her


Desperate Housewives trailer her

Hellcats trailer her

How I Met Your Mother trailer her

Make it or Break it trailer her

One Tree Hill trailer her

Pretty Little Liars, trailer her

The big bang theory trailer her


Er det bare jeg som ikke klarer å legge ut youtube videoer? Ja jeg vet hvordan jeg gjør det, men det går ikke. Fail!

 

- AHistorie lekser - A last minute thing

i går kveld, rundt ti, kom jeg på (som om jeg hadde glemt det.. Jeg er bare utrolig flink til å la alt være til siste minutt - ikke en av mine beste egenskaper) at jeg hadde 3 historie stiler jeg måtte skrive ferdig (begynne på).. alle skulle leveres inn i dag... HeyHO, sier jeg bare. Selvfølgelig (Takk gud) var jeg ikke den eneste som ikke ble ferdig med alle (jeg gjorde én.......), så han gav oss til i morgen. Så nå skal jeg SNART åpne boka som ligger RETT forran meg, og begynne å skrive. ho-ho
Noen andre som er flinke til å drøye alt til siste minutt?


Uansett.. Idag har vært en kjempe kjekk dag! De første 45 minuttene etter jeg har stått opp er det ikke mye å si om. Jeg vil ikke påstå jeg er noe morgen-menneske, men forall del er jeg heller ikke det motsatte. Disse minuttene er jeg som en zombie. Gjør det jeg må gjøre, og så når denne tiden har gått forbi, finner jeg ut hvilket humør jeg er i.

Idag var glad dag :-D
Venninna mi, Anna, var i samme humør. Det er alltid mye kjekkere å være glad sammen. Tror vi påvirket de andre ganske mye, for resten av skoledagen var alle omtrent like hypre, og den ekstremt dårlige og interne humoren vårs var på sitt max.

Det er sånne skoledager som gjør at det å gå på skole, faktisk ikke er så allerverst! :-D

Men nå tenker jeg det er påtide å begynne på historien! Wish me luck! 

- L

 Det om journalistikk og slik

Nå har jeg kommet meg hjem fra skolen. Grunnen til det er rett og slett at jeg har et prosjekt å jobbe med, å det kan jeg gjøre både på skolen og hjemme. Må si at jeg konsentrer med bedre hjemme da. 
"Anita du er så dum, du er jo helt ukonsentrert nå!"
Jada, jeg skal straks sette igang med oppgaven. La meg legge til at jeg er omtrent straks ferdig.
Etter det så bærer det ned til kiropraktoren for å brekke opp ryggen litt. Det der er skumle saker!

Oppgaven jeg skal gjøre er at jeg skal lage en avisside om en nyhetssak. Valgte da å ta noe fra alpinten ettersom det er noe jeg interesserer meg for.
Det jeg må gjøre er hvertfall å legge inn et par bilder jeg tok og skrive ferdig artikkelen. Neste gang jeg skriver er jeg forhåpentligvis ferdig!

 
-Ai wanna take a trip

Jeg vil reise vekk. Skrev jo tidligere at jeg vil til California. Jeg skal på jorden rundt reise en gang. Når jeg blir rik.
Her vil jeg reise (tilfeldig rekkefølge) :

New York. Er en sjangse at jeg får reise der før neste sommer!

Afrika!

Australia!

Barcelona

California !!!!!!

På cruise i caribien eller noe!

Dubai!


Egypt1

Gran Canaria

Hellas. Åjaa stemmer, jeg skal jo der i sommer!

Kina!


Kypros.. Åhei, der har jeg jo vært allerede!

Maldivene!

Mexico

Paris!

Roma!

Spania

Østerrike. Åhei, jeg har visst vært der også!

 

Hvor vil du reise?

- APetra Tou Romeou

Da har familien tatt helgas turist-tur, og dratt på sightseeing til Petra Tou Romeou aka. afrodites fødes-sted, som det sies. 
Må innrømme at det ikke er første gang vi har vært her... mer sånn, 15ene gangen. Men plassen er NYDELIG, og det føles som om det forandrer seg for hver gang vi drar dit. :-)

Kameraet er ett must her...Så, Enjoy!Ha en fin-fin kveld, folkens!

- Llook

Vi har forresten <a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/f3e397befa14ed24ec5af73cd81faf9a1ec27000">presentert bloggen våre</a> på Bloggurat.

 

Som dere seg så prøver vi å få på plass hvilken plassering vi ligger på osv. Meeen det fungerer ikke så utrolig bra!
Kan jo heller slenge med ett bilde hvor det viser at vi ligger på 29. plass på topplisten fra sandnes!
Not bad..

- A og Lcalifornia

Jeg vil til California og jeg vil det . Skulle egentlig ta 2. året mitt der borte (noe jeg brant utrolig for) men fant så ut at jeg ikke får året godkjent. Det er så utrolig kjipt! Bare fordi jeg går yrkesfag så skal jeg ikke få det godkjent. Jeg blir så irritert!
Selvsagt har jeg muligheten til å reise, men da får jeg det ikke godkjent og må ta 2. året omigjen. Jeg kan jo selvsagt gjøre dette, men hvis jeg ikke får det godkjent får jeg heller ikke noe stipend.
Jeg har tatt valget om å vente til jeg skal ta fysio utdanningen min i california. Men det er så lenge til. Jeg kan ikke vente!
Satser på at når søsteren min blir au pair i usa så kommer hun til California. Det hadde vært så kjekt!//pictures_from_weheartit//

Looks like so much fun!

 

 

Men så er det jo begynt å bli finere i været her hjemme også da!
idag var det hele 4,5 grad! Snart sommer jo!

 

- ANytt design

Da har vi fått nytt design takket være vår kjære Lena Mæland!
Hun har stresset lenge med både header og designet generellt så her er det full creds til hun!

Legger til et bilde som ble tatt på skolen!

 


Søta!

 

Da takker vi vår kjære Lena for alt!

- A og L

 du syns egentlig synd på meg

Du vet at du har lite liv når du vurderer om du skal gjøre lekser på en lørdag. Søsteren min har lurt på om hun kan få låne busskortet mitt i kveld siden hun skal ut på byen. Selvsikker som jeg er håper jeg i desperasjon at noen skal spørre om å finne på noe slik at jeg trenger busskortet selv. Bare for å vise at jeg har venner..

Ellers er det lite som skjer denne lørdags ettermiddagen. Nå skal jeg straks (om ett par timer regner jeg med) starte med en Norsk novelle analyse som skal være innlevert på Fredag. Etter det skal jeg begynne å skrive ned ett par spørsmål til intervjuet jeg skal ha med Ingrid Opedal i morgen. Får håpe at det blir bra da!

Jeg har en utrolig trang til å se film for øyeblikket, men ettersom at jeg har sett alle jeg ønsker lurer jeg på om du har noen filmtips?
Er i humør for enten en skikkelig chick flick eller en komedie! Nå må dere kommentere da, ellers blir det flaut med et innlegg der jeg FAKTISK trenger dere, så svarer dere ikke.. awkward ..

Har ikke så mye å si. Lena Mæland skal forhåpentligvis gjøre ferdig blogg designet i kveld, så da blir det nytt design på bloggen.. wuuhuuu party time!! Ikke? Nei? Neiokei..

 Har forresten skadet ankelen, så nå er det nesten umulig å gå! Vet at du syns synd på meg, jeg bare vet det!

 

- Abra dag

Jeg er så trøtt at jeg snart sovner her jeg sitter i stolen. 
Dagen etter skolen har vært ufattelig lang. Har kanskje noe å gjøre med at jeg sluttet halv 2 også da..
Det første jeg gjorde var å sovne på sofaen. Deilig!
Så var det ut med Kristina og Tina, for å besøke Maren på jobb! Det var superkoselig å sitte på en liten cafè bare oss jentene og prate! Kjente at jeg trengte det veldig!
Er merkelig hvor mye en liten ting kan gjøre for noen!
Det faktumet at jeg inviterte meg selv (haha) hopper vi bare over.

Etter det var det hjem, stelle seg, skype litt med min kjære simen (!) for så å stikke tilbake til Sandnes for å treffe Maren og kjæresten igjen. Vi så istid 2. Jeg ler meg ihjel hver gang!
Vi satt i kjelleren å frøys godt alle sammen.. Ja utenom Maren og Stian da, de satt jo innviklet i hverandre for å holde varmen. Sweet!

Har ikke så mange flere gode ord å si enn at dette har vært en bra dag, og håper at resten av helgen blir like fin!

meg og min skype date.. yeaah we have our moments


Tina og Maren! Thumbs up !

Tina og Maren

 

Lekte meg litt med canon 550d ! 
Skal nok kjøpe meg dette kameraet ja!

God natt god folk.

- Afarewell my friend, farewell

Ingen fulgte mitt råd med å holde seg unna veien. For vet dere hvilket syn jeg møtte da jeg var ute å kjørte? 
I'll let you in on it.

Det begynte med at jeg kjørte ut fra gårdsrommet og ut på veien. Deretter kjørte jeg en lang strekning slik at jeg kom meg ut på landet. Rett rundt svingen der jeg skulle øve på bakkestart, møtte et syn meg. Der stod det to biler i ro, og en bil lenger framme. Hva betydde dette? JO, det var mørkedskjøring ute på fære. Jeg ble så utrolig nervøs da jeg skulle kjøre forbi dem. Alt jeg tenkte var : åhr nå sitter sikkert læreren inne i bilen å ler av meg.

Så det endte opp med at jeg kjørte en annen vei og bare kjørte hjem. Ikke noe bakkestart på meg idag..
Kjente at jeg var ganske rusten ettersom at jeg klarte å drepe bilen et par ganger, og satte den i fri mens jeg skulle gire. Kanskje ikke så lurt med 2 måneders pause alikevell?

Nå kom jeg hvertfall akkurat hjem fra Siri. Vi så litt på tv. Rettelse vi så bare på tv, utenom at jeg farget håret til søsteren. Så nå må jeg kaste buksen jeg har på meg, ettersom at jeg klarte å søle på den. TRIST! Første gang jeg går med buksen siden sommerferien (ettersom at det begynner å bli varmere ute) så må jeg kaste den fordi jeg har ødelagt den.

Vell dette ble et mindre interessant innlegg om min kjøretur og min ødelagte bukse.
farewell my pants... farewell !

 

- A

 Jaw Breaker og Haagen Dazs

Anita har blogget idet siste mye om sunnhet. Vell, here comes ms. complete opposite. Jeg har vært på haagen Dazs idag og spist is, og de lager VERDENS beste is!!!! Np shiiiiat, for real, nam.

Summertime Cone i repeat: NAMHeddas hvit sjokolade-noenoe. :-D

mamma og dagny hadde også noe fancy noe, men jeg er ikke så veldig flink til å ta bilde av mat, viser det seg..

Uansett, som dere sikkert husker(eller ikke) så hadde jeg og Anita vedde mål om jeg klarte og slikke ferdig evighetskulen. Vell jeg greide det. For ei stund siden. Såpass lenge siden at jeg glemte å si det. 
Det var tyggi inni!!! Made my day. Ellers så er det ikke noe jeg vil gjøre igjen. Liker best de små du bare kan tygge gjennom. Altfor mye pining å prøve å bli ferdig med den der greia der. Kvalme og sår på tunga. Neitakk, helst ikke igjen.

Ha en super kveld! :-D Nå er jeg off for å lese litt fysikk!

 

- L

Selvdisiplin

Skuffende. Jeg gikk hele dagen idag med sunn kost.. så kom jeg hjem hvor fristelsene ventet.
Mamma hadde laget hjemmelaget pizza. Hun har alltid ekstra mye ost på, pølse, kjøttdeig you name it.
Jeg syndet. Jeg måtte spise pizza. Jeg hadde planer om å ta meg ett eple, men fikk streng beskjed om at det ikke var middag... wuhu. Ikke nok med det. Det ligger også en god del saftige kanelboller ved siden av. Men litt selvvilje har jeg. Skal heller spandere en ekstra på resten av familien! Må lære meg selv litt selvdisiplin! 
Kan jeg kalle det selvdisiplin? Nei? Well i'm doin it... SELVDISIPLIN!!

Fulgte mitt eget råd, valgte å lage en bok der jeg skriver hva jeg skal spise. Tror det fungerte nokså bra ettersom at jeg var fast bestemt hva jeg skulle ha til frokost selvom det stod en boks med nugatti ved siden av!
Creds til meg! Litt hvertfall..

 

Nå skal jeg ut å kjøre bil, so keep of the road guys... just sayin!

 

- A

 Den sunnere hverdag 1

Jeg skal starte med en sunnere hverdag. Hardere treningsøkter, oftere og søtt og surt, sjeldnere. Jeg trenger å pushe meg selv. Push it to the limit som de sier.

 

Hvorfor? Fordi jeg helt klart trenger det. Spørsmålet er bare... hvordan?

Man starter med å planlegge måltidene dagen før. Her skal alt det usunne legges vekk, mens frukt og grønt kommer inn i bildet. Lag gjerne nistepakken til skolen dagen før.

Selv om det kanskje ikke er søndag, kan du fortsatt planlegge treningsøktene for uken. Du trenger ikke å pushe deg selv hver dag, men å gå bort til vennen din isteden for å bli kjørt er bedre enn ingen trening i seg selv.

Ikke sitt for mye ved pc skjermen. Ta heller med deg hunden din ut (eller en venninne) å gå tur. Vær mye i bevegelse.

Skyll huden din med vann hver morgen og kveld. Bruk gjerne ansiktsmaske om du er jente..  Kutt ut brusen, drikk heller vann (for meg blir ikke dette noe problem ettersom jeg foretrekker vann uansett)

Hvis/Når du er ute å jogger, hør på musikk som kan pushe deg til det maksimale. Ikke rolige og klissete kjærlighetssanger. Viktig å høre på noe som får deg til å ønske å bevege deg

Om du ikke orker å forlate huset - frykt ikke. Slå på stereo anlegget, klikk deg inn på youtube, finn en sang på spotify, eller ett eller annet. Sett musikken på høy guffe og dans til du blir gal!

Glem for all del ikke å ha styrke og tøye ut! VIKTIG VIKTIG VIKTIG!


Musikk listen

Ettersom at jeg har krevd at dere skal høre på pushe musikk kan jeg jo skrive ned ett par sanger som hjelper meg med å få blodsirkulasjonen i gang


Jai ho (you are my destiny) - the pussycat dolls

keep it going louder - Major Lazer (se musikk video.. funny!)

step up - Samantha Jade

Push it to the limit - Corbin Bleu

Whip your hair - Willow Smith

 

-A17.jan.2011

Chilln' in my crib. Funnet på lite de siste 5 dagene, i og med jeg har ligget for døden, omtrent. Har vært så syk, så har mer eller mindre bare ligget å sett på tv og sovet. I dag er jeg cirka 70%, så jeg prøver meg på skole i morgen før jeg går glipp av alt, og failer alle eksamene, får jobb på McDonalds, for jeg hadde ikke gode karakterer, kjøper en leilighet som jeg kan overleve i,får meg 23 katter og måltidene spises samlet rundt den store felles kattematskåla. You get the picture..

idag har jeg prøvd å bli ferdig med litt Art og sånn, som skulle ha vært ferdig for rett over en måned siden. Det skal ikke være lett her i livet. Skulle nesten ønske jeg kunne hoppe over alt eksamens og jobbfinnings stresset, og komme til der jeg vet hva jeg driver med, og har litt mer frihet. Men igjen, så går jeg jo glipp av en god del av livet. så det er dislike. ikke det at det er mulig i det heletatt, da.

 

Denne hører jeg på nupp... Who you are - Jessie J

 

- LHurtful

 

I used to laugh it off
I used to look the other way
I used to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed 
I used to never take the blame
I'd pull a sunshine story in a pouring rain
The more I had to change I'd just stay the same 

(The same, the same, I stayed the same)

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away 
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize 
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

I used to buy my time 
I used to beat around the bush 
I'd rather give my ego another push 
I used to be a fool 
It was a foolish game I played 
And it's a fool's faith coming mistakes I made 
Once I had it right it was all too late 

(Too late, too late, too little too late)
Find More lyrics at www.sweetslyrics.com

You don't know what you got until you're missing it a lot
I had to go throw it away 
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize 
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful
What I'm going through is hurtful
It is hurtful 
It's hurtful 

Oh what I did to you
(What I did to you) 

What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize 
What I did to you was hurtful
And what I'm going through is hurtful

 

-Athere's more

Tenkte at siden var i slaget kunne jeg legge ut en liten film av Lisa jeg fant på mac'en!

 

Lisa skulle klatre over på andre siden da vi var på hytta, men så fant hun fort ut at der var det ikke noe golv. Hvordan gikk det ?
Av en eller annen grunn så blir lyden alltid ødelagt på youtube. Photo Booth og youtube er kanskje ikke en så bra kombonisasjon?

 

- Aaddiction

Bloggfraværet skyldes.... HOME AND AWAY!
Vi har helt seriøst nødt til å få oss ett liv. Rehab next?  
Uansett.

Dagen idag har gått ut på å levere ut jobbsøknader. Jeg trenger å tjene meg penger til i sommer. Hvordan skal jeg få råd til både hellas og ett canon 550d? God save me.
Var hvertfall rundt og leverte med Siri, før vi satte oss ned på en cafè og drakk smoothies ( rettelse: på Kristina sin fantastiske jobb.)
Hvertfall. Det ble en del søknader på både motebutikker, sportsbutikker, matbutikker og telebutikker. Selvsagt leverte jeg jo bare søknad der jeg mest ønsket å arbeide! Der det virke kjekt!
Og hvis det ikke fungerer, så må jeg nok ty til noen andre butikker. For jobb må en ha!

Nå skal jeg hvertfall legge meg. Jeg får ikke kontakt med Lisa, så enten ser hun home and away ellers sover hun.
Vi prates!

 


Noen andre som også har naturlige krøller? Takk gud for rettetanger! 


- AFacebook

Har så SYKT dilla på Home and away. Ikke fortell pappa, men jeg har sett 13 (!!!!!!!) episoder idag. Atleast im not alone, Anita har sett 10. Ha-ha
Domme som kuer begge to!
i tillegg har jeg også sett "The social network". Den var kjekk! :-) Etterpå gikk jeg og søkte på facebook etter Mark Zuckerberg (suckerberg LOL), han som lagte facebook, for de som ikke visste. Gjett hva? Jeg fant han. Men han har ikke sånn knapp så jeg kan adde han som venn. Bummer! 
Vurderte og sende mail, og prøve å få han til å adde meg, men så tenkte jeg, "det kommer ikke til å skje." Så jeg droppet det og gikk å så en til episode av home and away.

Visste dere forresten at Mr. Zuckerberg er verdens yngste billionær? han er bare 27 år gammel, og tjente i 2010 rundt 21 billioner pund, SICK mye penger. Jatakk, sier jeg bare!!

Han er GUD, tenk hvis han ikke hadde laget facebook? HVOR I HELVETTE HADDE VI VÆRT IDAG? 
men tilbake til filmen; syns den var intressang, og jeg fikk lyst til å lage ei side så jeg også kunne blitt BILLIONÆR for pokker! Det hadde løst alle mine problemer! ta-ha

ellers, så begynner jeg på skolen i morgen. Er ikke klar, kan du fint si. Litt lekser som burde vært gjort by now, but hey-ho!
De får bare bli gjort i morgen, mellom skole og tennis en gang.

 

-L Mark Zuckerbergs #1 fanmin eneste venn

Det er så utrolig mye å gjøre om dagen. Første uken av skolen er ferdiggjort, men helgen er for kort. Noen andre som trenger ferie igjen?

Det er flerne ting som surrer rundt i hodet mitt. Det første er at jeg skal til hellas i sommer. Fo sho. Det andre er at siden jeg skal dit får jeg ikke råd til kameraet jeg har planer om å kjøpe (canon 550d). Alle ligger å maser på meg om at jeg skal få meg en jobb. De skulle ha fått låv til å klage og mase på meg, HVIS jeg ikke hadde søkt! 
Jeg søker jo hele tiden, kommer på intervju, så "trenger" de ikke noen alikevell.. Haha, sucks 2 be me. 

Så har jeg en naturfagsprøve til mandag som jeg ikke klarer å øve til. Jeg er bare så trøtt hele tiden. Enten så må jeg sove, eller så sitter jeg å ser film... I need some friends and i need a job..
Haha har laget en ny like igjen. Det er så morsomt å lage slike selvom ingen liker dem!

Trykk HER for å like !

Nå stikker jeg til Camilla (min eneste venn tydeligvis)

Ha en fin Lørdagskveld !

- ABloopers

Nå sitter jeg her nydusjet og er klar for å svippe nedom Camilla en tur. Jeg burde egentlig på det sterkeste øve til naturfagsprøven, men pytt på. Alle trenger litt fri en gang i blant.

For å forklare mitt fravær fra bloggen i det siste så har jeg denne unnskyldningen:
Før jeg hoppet inn i dusjen for å kose meg(...) så lastet jeg opp en film på youtube. Den er årsaken til mitt fravær. 
Jeg har nemlig filmet for tv vest! Ja det er jo ikke helt sikkert at filmen kommer på tv vest, bare de beste blir trukket ut, men vi får håpe at den blir god nok!
Vi har filmet en film som jeg tror jeg ska kalle : Johannas crib!
Jeg kan legge den ut når jeg er ferdig, så kan dere hjelpe meg med navn.

Imens kan dere kose dere med bloopersene av meg.. !

Det kan hende at det tar litt lang tid å laste opp filmen ettersom at den er i HD, men hvis dere ikke vil vente kan dere trykke her ! // ikke ha headset i mens du hører på.. lyden er ujevn //

 

Ha en fin fredagskveld

- ATar turen hjem til Kypros!

Da er vi snart på vei hjem til kypros. Flyet går i morgen tidlig, vi reiser fra mormors hus klokken 5!

Det har vært helt fantastisk å få lov å være hjemme i Norge og feire jul med dere nordmenn! Go' folket! :-) 
Men kjenner at det skal bli litt godt å få komme hjem og slappe av litt i varmere strøk, før skolen begynner den 10. Januar!
Selvfølgelig er det SUPER trist å dra fra venner og familie! De beste av de beste!
Har hatt det utrolig kjekt de ukene jeg har vært her, og føler jeg har fått catcha opp med de fleste. De som jeg ikke rakk å se; Vi treffes til sommeren!! Promise

God natt Norge. Snakkes når jeg ankommer Kypros i morgen! Much love!Stuck på Sira togstasjon/vårt andre hjem

 

-L

 
Dagen

Var det noen andre enn bare jeg som sovnet rundt 4 i natt og skulle våkne hall 7?
Jeg sitter her, trøtt som bare det og aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg selv. Helst vil jeg bare falle om ned på gulvet og forbli liggende til morgen tidlig, men sånn blir det ei. 
Jeg må nok holde meg våken en stund til slik at jeg ikke skal våkne klokken 3 i natt, for så å finne ut "hey, nå får jeg ikke sove mer. Hade bra døgnrytme!"
Jeg får nok sitte å se videre på the big bang theory, men siden det er så sykt awesome så skal jeg ikke legge skjul på at jeg kommer nok til å holde meg lengre våken enn jeg burde bare for å se det. I'm ashamed... no i'm not!

Dagen idag har vært så lite spennende som overhode mulig.  Startet dagen med å gå til bussen. Var det bare jeg som merket at det var helt utrolig glatt ute? Ja bare meg? I suck..
Så skulle jeg egentlig til Kvadrat etter skolen med Lisa, men hun ble syk og jeg skulle tydligvis tl fysioterapeuten. Så da måtte timeplanen snurres om, vendes , endres og fikses. Det endte opp med at jeg gikk med mamma og fikk byttet  noen julegaver og kjøpt meg denne genseren fra session:

// session_hood_599,- //Tenkte jeg skulle slenge inn et awesome bilde slik alle toppbloggerne gjør.. LOL JK, de er redd for å drite seg ut!

 

Nå skal jeg snart ut med dyret (hunden) for så å møte Lisa som skal være her en liten stund. Ikke lenge til hun reiser og blir utlending igjen. Jaja, har i dag og imorgen igjen med henne, så skal bli gøy det!

FORRESTEN: Mamma sponser resten av pengene jeg trenger for å kjøpe meg sony a390!
Så nå får vi bare vente på at det kommer i butikken slik at vi kan få kjøpt det og legge ut noen bilder på bloggen!
Gleder meg.

 

-A
 Skole i morgen

Da sitter jeg her og gjør meg klar for sengen (alene desverre...) Imorgen er det skole på meg, noe som innebærer at vekkerklokken står på 06:30. Herregud så tidlig. Jeg vil helst ligge så lenge som mulig innpakket i den gode varme dynen min, mens jeg kjenner at atmostfæren uten for dynen er kald som mount everest.  
Det er så deilig og sove lenge dere!

Dagen idag har egentlig vært stortsett ganske så normal.  Startet med å våkne klokken 11 (hadde vekkerklokken på for å øve meg til å stå opp tidlig til imorgen, men det hjalp lite ettersom at jeg sovnet igjen) før lisa kom bort rundt 3 tiden tror jeg.
Så gikk vi ned til butikken hvor planen var å kjøpe mye sunt. Det endte opp med at vi kjøpte begge to mye nok grabage til å fôre oss selv med utover kvelden.
Vi gikk så senere til bjarte hvor vi satt en god gjeng å så harry potter og halvblodsprinsen(?) !

Må si at jeg liker harry potter genrelt men det er så lite troverdig. Sånn som facebook sier:

 

Harry Potter's a little unrealistic, I mean a ginger kid with 2 friends?!?!

 

 

Tumblr_lcy0hdpyk41qf5sz9o1_500_large

// picture_from_weheartit //


God natt og kos dere på skolen imorgen!

I know I ... won't...

-ASony a390?

Jeg sitter her og ser ut vinduet fra stua, og ser på snøen som ligger der ute. Tenk så utrolig bra bilder jeg kunne tatt.
Ja... jeg kunne tatt, men jeg har ikke kamera! 
Jeg går medier og kommunikasjon, og jeg har ikke kamera. I know i suck.. 

Nå har jeg hvertfall sittet et par timer og klikket meg rundt forbi på forskjellige nettsider, og jeg har funnet ut at jeg tror jeg vil kjøpe meg sonu a390.. Har du det?
Er det et kamera du vil anbefale?

Etter noen timer med klikking har jeg nå funnet ut to ting:
- du får tilslutt jævlig vondt i fingrene
- og lefdal selger det billigste kameraet..

Men er dette et kamera som det er verdt og sløse 4000 kr på ?
Blir det bra bilder? Vil du heller anbefale et annet billig og bra kamera?

168231_129468690450293_100001614893082_195813_3454079_n_large

// picture_from_weheartit //


Nå venter jeg på at vår kjære Lisa skal komme opp for å sitte barnevakt med meg.. Ja, for hunden min da...

 

-AEvighetskule

Da har vi komt oss hjem til Sandnes idag, og de neste dagene blir sykt stress for meg. Jeg og familien min drar til Kypros på torsdag, så nå må jeg være med alle de jeg kan på de neste 3 dagene. PLUSS jeg har lekser som skal bli gjort. YEY

når vi kom hjem idag, var familien min og jeg invitert til å spise middag hos noen, og etter på freste jeg avgårde til en kompis for å møte folk der, å se film. 
Vi så The town, var bra. Men fikk bare med meg halve filmen, i og med gjengen kan ikke være stille... EVER! Så, jeg nøyet meg med å bare få med meg halve. Tross alt ikke derfor jeg kom over, det var jo for å ha det litt gøy med folka før jeg dro avgårde igjen. Det hadde jeg jo.
Anita og camsi dro ganske fort. Jeg ble igjen til slutten av filmen. Så når filmen er ferdig springer alle guttene som om det skulle vært brannøvelse inn på side rommet. og når jeg forvirret kommer meg ut av stolen jeg satt så godt i, for å se hva som foregikk på naborommet. Finner jeg dem sittene slikt:Gutter... vet ikke hva de spillte, men det så tragisk ut. Troll og trær som sprang rundt og sloss. yuck

 

over til andre saker:

Anita gav meg en evighetskule her om dagen. 
og jeg bare... JIPPI! Jeg skal så klare og spise(slikke) denne opp!!
og anita bare: Det greier du aldri, ikke på ett år en gang. 
Så jeg bare: Challenge ACCEPTED

men så ble hun nebbite, og ville ha meg til å greie det på 6 måneder, for hun hadde visst troen på jeg kunne gjøre det på ett år allike vell. 
Så jeg bare: Challenge ACCEPTED! igjen..nå har jeg slikket meg ned til noe gult gøsj.Nomnom. Sår på tunga allerede.

Men så fra 2.januar og 6 måneder ut, så skal den være borte. WISH ME LUCK.

er det i det hele tatt muligt? jeg har ALDRI spist opp en så stor evigetskule før. Kan bli spennende.
noen som har greid det? og er det tyggis inni midten(hope so, det som er best med hele greia! i heart tyggi)

nå skal jeg se grown ups, så ha en FINFIN kveld/natt folkens!! God natt, og have fun på skole, de som begynner denne uka! :))- LVoe fikk seg visst et liv

Heisann!
Ser man det... Det viser seg at vår kjære voe (Emilie Nereng) har fått seg ett liv.. (faen ass, vi som skulle konkurrere med henne når vi kom på topplista.)
Hun skrev på bloggen sin at bloggen hadde gitt henne store muligheter og at hun hadde opplevd mye via bloggen.
Nei sier du det?

Personlig har jeg ikke noe i mot voe, men jeg er ikke en fast leser.
Deg (leser) : Ikke fast leser Anita... hvordan kan du da vite at voe slutter? LIAR !
Well, det har seg slik at jeg er en såpass voksen og engasjert person at jeg fikk informasjonen min fra... vg.no ...
Hvis dere vil lese den artikkelen om voe kan dere trykke her !

// nei jeg har ikke så liten skrift, jeg har zoomet ut //

Jeg syns Emilie er en søt og ung jente som er ett bra forbilde for unge piker. Hun skal ha stor cred for at hun i det hele tatt har holdt ut med så mye crap (og med crap mener jeg negative kommentarer osv) i så lang tid. Men nok for være nok!
Jeg tror ikke det er det siste vi har fått sett fra vår kjære blogger, ettersom jeg har forstått er hun på vei med en ny plate! 
La oss respektere hennas valg denne gang..

Så må vi jo også tenke på det slik: nå trenger blogg.no en ny toppblogger..
Så blogg.no .. YOU FOUND US!!

Ha en fin kveld videre !


-AWe need your help bitches

Nå trenger vi deres hjelp! Vi har laget en link på facebook som heter "if you ended 2010 like every other year... single.." 
Du syns ikke den var så morsom?  Care, det syns vi!
Sååå hvis du vil støtte en veldedighetssak (oss) så trykker du like og sender videre!

Klikk HER for å komme til linken!

 

Ha en fortsatt så meget fantastisk kveld videre, så prates vi i morgen!

 

- A & L

 Videoblogg #1 stuck på Sira

Isteden for å sitte å sladdre om hvordan dagen vårs har vært så forteller vi det heller med en liten filmsnutt.
Enjoooy (or not, we don't care)..

 

// Edit: Fuck that piece of shit.. lyden er fucket. //

- A & LÅrets første tips!

Jeg og min kjære Lisa deler en spesiell kjærlighet: food!
Det vi er aller flinkest til å lage er : Brownies!
Vi vet at dere vil vite hvordan det gjøres, så da tenkte jeg og dele det med dere!

Sett steikovnen på 175 grader.

Bland 1 egg, 1 dl vann, 100 g smeltet margarin (eller 1 dl flytende margarin) og posens innhold. Dette blander du i en bolle.

Smør en kakeform på ca 20 x 30 cm. Fordel kakedeigen jevnt i formen (rund kakeform  på 24 cm kan også brukes)

Stekes i 25-30 minutter på midterste rille i stekeovnen (rund kakeform stekes i 35-40 min på nederste rill i stekeovnen). Stek ikke brownies for lenge, den skal være litt fuktig inni.

Avkjøl så kaken i formen før den dele opp i små firkanter. Kaken skal være i midten og ha en litt sprø overflate.

 

TIPS:
Ta melis i en sil og rist over!

 

// Nei vi brukte ikke toro posen til hjelp... ikke i det hele tatt!! //

Kos dere med browniesen da folkens!

 

- A

 

 

Les mer i arkivet » Juli 2011 » Juni 2011 » Mai 2011
hits