bthew -
Good Morning!

Nå (klokken halv fem på natta) fikk jeg blogge-trang etter lang tid vekk fra blogg.no. Sitter med ubeskrivelig vondt i halsen og bestemte meg for å starte dagen nå, iogmed at jeg ikke får sove uansett! 

Bare noen få dager siden, dro mamma med mine lillesøstre til Norge, mens jeg og pappa blir igjen på Kypros litt lenger, pga jeg har mye venner som flytter vekk denne sommeren og sjangsen for at jeg ser dem snart igjen, er liten! Pappa er her på grunn av jobb! 

I morgen drar pappsen til Paris, og jeg er sendt til Tor-Anders m/fam, for overnatting. Wuhu! De har lovet meg CSI: Miami maraton, så jeg skal nokk overleve! 
Har forresten blitthelt hekta på csi. Sist natt drømte jeg at jeg måtte sjekke noen søppelposer for å kunne løse en mordsak. Våknet til at jeg har tatt av alle putevar og dynetrekk. Ha-ha. Sier litt om mengden CSI som blir sett... 

Håper alle får en storveis dag idag! //Weheartit//

ps: noen som vet hvordan jeg skal helbrede sår hals? Atm prøver jeg å gurgle saltvann.. i'll let you know how that works out :p

- LBefore it was days, now it's just hours

Ja da var det pakket og klart til å reise til Hellas i natt. Skal samle godgjengen først og si farvell, for Maiken får jeg jo ikke sett før i slutten av Juli og begynnelsen av August. Trist!
Det er ikke lenge siden jeg og Siri gikk rundt og pratet om at "nå var det kun 175 dager til vi reiste!" og nå er det bare ett par timer. Er heller ikke lenge siden jeg jeg sa at det var 7 dager siden. Tiden går så fort. WOOP WOOP!
Skal ha med meg et dritt digitalkamera så det blir ikke noen pro bilder tror jeg! Får photoshoppe som en gal ! 
Har ikke så mye annet jeg vil si enn GOD SOMMERFERIE, og fest med måte!

 

46230_124515170929263_100001123422654_152853_996905_n_large
Ikke lenge til jeg sitter her nå da! weheartit

 -  A meehehe

Som dere ser oppdaterer vi desginet. så BEKLAGER FOR ROTET!

De vakre dager!

Å herregud hvor fint vær der er ute! Har sittet ute siden klokken 14 med et glass smoothie, bikkja og en god bok (hehe Maiken)!
Det føles fantastisk. Og det å vite at om 1 uke og noen timer så drar jeg med flyet for å oppleve sommervarmen i tre uker! Tre hele uker dere! Skal bli fantastisk!
Har prøvd å få fram brunfargen litt før syden, men det ble ingen stor suksess. Trist.

Nå tenkte jeg og smøre på med litt sololje, springe ut i solen, før det skal sminkes og stelles til kvelden! Løe fest- skal bli gøy! Ingen alkohol på meg though, i disse varme fine dager klarer vi oss uten ikke sant folkens?

Har funnet en sang som skal misbrukes i Hellas: 
 


            On my mind - Toby & Helfner

Nå er sommeren igang på skikkelig, så la det festes, tannes og ikke minst NYTES!
Drikk med måte folkens, og KOS DERE!

 

-A The sun will come, sooner or later

Det er pussig det at når sommeren endelig kommer så skal været bli så utrolig dårlig. Sitter her med vått hår, sminken langt nede på halsen og klærne daffe som aldri før. Men jeg skal ikke stoppes! Sommer musikken står på full guffe, og jeg har funnet fram den vakre sangstemmen min. Nå skal det synges av full hals!

Dagen idag skal gå til å rydde kjøkkenet og være med vakre Tonje! Vi skal innom butikken og kjøpe litt mat som vi kan lage. Egentlig har jeg ikke penger, but so goes!

Nå skal det bare feires og festes frem til Hellas neste uke, for da skal det bare soles og bades! Skal huske og ta med meg solen fra Hellas !


Men jeg får gå og være så pliktoppfyllende som jeg alltid her.
Ha en fin grå dag videre da !


//privat//


 -A Just one of those days

For en fin fin dag i går!
Fant jo som sagt ut at det ikke ble noe eksamen på klassen, så igår måtte det feires!
Da gikk verdens beste klassegjeng på Egon og spiste. Herregud hvor god mat det var da! Ble så mett at jeg nesten rullet ut av resturanten!
Etter det gikk vi rundt i byen og tøyset, samtidig som vi knipset noen fantastiske bilder, og ble jaget av en bussjåfør. Å livet altså!

 

 Hadde en god kveld, med gode mennesker!

- ASOMMER

Herregud. Jeg lever i ekstase! Det ble ingen eksamen på meg noe som betyr at skolebøkene kan legges til sides, itslearning skal ikke besøkes før august, kofferten må finnes fram og det skal festes til solen står opp! 
Det må ha vært innlegget til kjære ingrid som reddet oss fra å komme opp.
Hele klassen (jeg og de nærmeste rundt meg) satt og svettet ihjel, hendene skalv og vi var nervøse som aldr ifør. Plutselig klokke 08:54 begynte noen å skrike, og vi fant ut at vi slapp eksamen! INGEN KOM OPP!
Det var som om jeg ble 1000 kilo lettere. Var helt sikker på at jeg skulle komme opp.

Så nå er det bare å finne fram ølbrillene folkens, NÅ SKAL DET FEIRES!

Koste meg før kamp her om dagen. 

 
//sommeren er her. privat//


Sommerferie. LYKKE !!

 I'm back !

Tenkte at jeg skulle legge ut den siste oppgaven vi hadde på skolen før ferien. Deilig og tenke at vi omtrent har sommerferie nå, og at det ikke er lenge før de varme strendene i syden kaller på mitt sanne jeg. Skal bli så godt!
Er mye som foregår i live mitt akkurat nå (altså jeg har mange kjekke serier jeg ser på..) derfor blir det lite oppdateringer. Men regner med at dere som er her overlever.

Uansett. Her er reklamefilmen jeg , Anette bærheim, Ingrid Svelland og Ivar Simonsen har laget. Watcha think?

- A 

Les mer i arkivet » Juli 2011 » Juni 2011 » Mai 2011
hits