bthew -
hjerte hjerte hjerte

Akkurat nå er jeg lykkelig. LYKKELIG I TELL YOU. Hvorfor?

 

DERFOR!

 

Harry på 2:28. I'm in love. (fjortiss innlegg much?)♥

 

- AThere's always a reason

Dette er hvorfor jeg ikke blogger lengre. Har senebetennelse som tar livet av meg. Skriver nå med venstrehånden. kult?

Neste uke får jeg meg en sånnen

Gleder meg. Hade

 

-Arosa?!

Hvorfor er det kun domme blondiner som ligger på topplisten? Jenter som shaver vekk øyenbrynene for å kunne tegne svarte skarpe øyenbryn på seg selv. Jenter som bruker en push-up bh som er 10 størrelser for små. Jenter som bare er sykt obsessed med rosa og må absolutt ha rosa design?
Enste jenta som ikke har det er jo Andrea. 
Men en av 100 er liksom ikke godt nok.
Hva skjer med blogg norge? Jeg trodde vi var bedre.

Hvis jeg noen gang blir en av dem tar jeg og skyter meg selv i hodet.

-A Rihannaaa

Da satt jeg her igjen. Med et ansikt som er slakkere enn noen gang, med en skole-spirit som ikke egentlig eksisterer og en kopp med melk. Flott.
Idag begynner skolen. Om en halv time må jeg ta bussen, problemet er at jeg sitter her i bare pysjen og har ikke stelt meg eller noen ting. So excited..

Kan heller fortelle om noe positivt! Som f.eks Rihanna konserten!
Hun var bare SÅ fantastisk. Jeg var litt redd for at hun skulle være dårlig live (siden vi hadde youtube't henne og lest alle kommentarene om hvordan hun var live) men hun var kanon god! Hun tok liksom mikrofonen mot publikum hver gang de høye tonene kom, men det hadde jeg også gjort hvis jeg måtte ha danset og sunget samtidig! Kanskje derfor jeg aldri kommer til å bli noen superstar..

Hun hadde et helt spektakulært show, var kanonflink og jeg gir danserne mye creds! Fy flate for et show !
Vi stalka også hotellet til Rihanna. Men så måtte vi stå der så lenge at jeg til slutt måtte gå og spør livvakten om hun kom til å komme eller om vi skulle gå å stille oss i kø til konserten. Han sa vi burde bare gå.. Senere fant vi ut at hun hadde kommet ut 4 timer senere. Og hun hadde gått ut bakveien! Suger når det skjer.
Vi kom hvertfall fremderst i køen og fikk nr 1-4 (det betydde at vi kunne gå ut av køen og komme tilbaken igjen!)
Jaja har ikke mer å skrive så her er litt bilder. Enjoy!

 

-ABERGEEEEN

Da var kofferten pakket, svetten og spenningen ankommet, musikk anlegget på så høyt at naboen synger med og humøret på topp.
Da er det snart tid for å reise med de beste til Bergen! Er så super stoked for øyeblikket at det skulle ikke forundre meg om jeg fikk en smilepokal!
Hvis du ikke har fått med deg hva vi skal til Bergen og gjøre, så skal vi der på Rihanna konsert! Tinie Tempah skal varme opp (han som synge Invincible og Written in the stars!)

Har vært superfan av henne så lenge jeg kan huske, så jeg gleeeeder meeeg ! 

Er veldig sikker på at jeg har glemt noe though.. Nå skal jeg stelle neglene mine før Lisa kommer hit å henter meg for så å reise til flyplassen! woopwoop.
Kos dere hjemme da !


- A woop woop

Da sitter jeg her idag. Klokken slo halv 7 da jeg våknet av meg selv. Er blitt helt utrolig forkjølet, og har vondt i halvparten av kroppen (haha, syt litt mer!) 
Idag er planen å dra til kvadrat med Siri, før jeg skal på avskjedsfest til Anette. Vi er en hel gjeng som skal ut å spise, så det blir nok ganske koselig!

Har akkurat tatt meg en laaang dusj, å sitter nå her og lurer på hva som blir mitt neste move. Tenkte at jeg skulle lage meg en kopp med kakao, men vi hadde ikke melk, så fant jeg ut at vi ikke hadde kakao..

Har ikke noe mer på hjerte. Alle for kose seg idag! Nå er det ikke lenge til jeg reiser til Bergen for å se Rihanna! woop woop.

12680507607690_large

//weheartit

-A London baby

Nå har jeg akkurat vært ute i hagen med familien og spillt frisbee mens bikkja skulle ha tak i den! 
Årsaken til at jeg skriver nå er at jeg muligens skal til London med min elskede Kristina, så lurte jeg bare på om noen har tips til hvor mye penger jeg burde ha med meg? Skal bare være der en helg, men vil prøve og shoppe en god del! 
Skal også bo hos familien til Kristina, så vi bor gratis! Men vi ska ut å spise osv så trenger penger til det!
Noen tips ? :-)

//pichere// 

//pichere//

 

-A New Years Eve

Da sitter jeg her igjen. Med mer sår på kroppen enn noen gang, og stinker som bare det! 
Hvor har du vært da Anita? PÅ JOBB!
Har blitt kjent med noen utrolig søte medarbeidere og stor koser meg. Ble litt kaos idag ettersom jeg har forskjellig liste hjemme som på jobben, så da ble jeg visst 20 minutter for sein! 

Nå sitter jeg her med en bolle i høyre hånden og vann i den venstre. Det er på tide og chille helt mens jeg ser film!
Her har dere en trailer som jeg og Lisa gleder oss helt EKSTREMT til å se! 

 

Den har kjendiser som Zac Efron, Katherine Heigl, Josh Duhame, Lea michelle, Jessica Biel, Alyssa Milano, Sarah Jessica Parker og mange mange MANGE fler!
Gleder meg som bare det!
Quoter Katherine Heigl: There's gonna be more celebrities here than rehab ! 
HAHA fantastisk!

Gleder du deg til filmen kommer?

- A 

 

 

Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011
hits